Antalya Havalimanı'ndan Konyaaltı'na nasıl gidilir? Otobüs var mı?

Antalya Havalimanı'ndan Konyaaltı'na gitmek isteyen vatandaşlar, Antalya Havalimanı'ndan Konyaaltı'na nasıl gidileceğini araştırmaya başladılar. Havalimanından ulaşım problemi çeken vatandaşlar plajlarıyla ünlü Konyaaltı'na nasıl ulaşabileceklerini merak ediyorlar. Peki Antalya Havalimanı'ndan Konyaaltı'na nasıl gidilir? Otobüs var mı? Detaylar ayrıntılarıyla haberimizde..

Plaj ve kumsallarıyla ünlü olan Antalya'nın gözde ilçelerinden olan Konyaaltın'a yerli ve yabancı turistler nasıl ulaşabileceklerini merak ediyorlar. Antalya Havalimanı'ndan Konyaaltı'na gitmek isteyen vatandaşlar, Antalya Havalimanı'ndan Konyaaltı'na nasıl gidileceğini araştırmaya başladılar. Peki Antalya Havalimanı'ndan Konyaaltı'na nasıl gidilir? Otobüs var mı? Detaylar ayrıntılarıyla haberimizde..

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN KONYAALTI’NA TAKSİYLE NASIL GİDİLİR?

Havalimanından 7/24 hizmet veren taksiler ile Konyaaltı’na 130 TL gibi bir fiyata ulaşabilirsiniz.

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN KONYAALTI’NA BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE NASIL GİDİLİR?

Antalya Havalimanı’ndan ister ücretli Havaş servisi, isterseniz 600 numaralı otobüs hattı ile Konyaaltı’na geçebilirsiniz. Yada KL08 ya da TK3 numaralı otobüs hatlarını kullanabilirsiniz.

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN KONYAALTI’NA ANTRAY RAYLI SİSTEMİ İLE NASIL GİDİLİR?

Antalya Havalimanı’ndan AntRay ile Konyaaltı’na geçebilirsiniz.

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN KONYAALTI’NA TRANSFER İLE NASIL GİDİLİR?

Tüm bu seçeneklerin arasında daha konforlu ve ekonomik yolculuklar için havalimanı transfer şirketlerinin araçlarından faydalanabilirsiniz. Havalimanından 80 TL gibi bir fiyata yolculuğunuzu yapabilirsiniz. Tüm bu seçeneklerin arasında daha konforlu ve ekonomik yolculuklar için havalimanı transfer şirketlerinin araçlarından faydalanabilirsiniz. Sedan araç ile havalimanından Konyaaltı’na 80 TL gibi bir fiyata yolculuğunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz. Bravo Transfer iletişim hattından yolculuğunuzdan önce rezervasyon yapabilirsiniz.

KONYAALTI

Konyaaltı, Antalya'nın batı ucunda yer alan bir semt ve aynı ada sahip plajın bulunduğu ilçedir. 10 köy ve 29 mahallesi vardır. Çakırlar Yolu ile Kepez'e, Dumlupınar Bulvarı ile de Muratpaşa'ya komşudur.

Bugün Konyaaltı olarak adlandırılan bölgenin, 20. yüzyıl sonlarına kadar, Antalya'nın falezler üzerinde yer almasından dolayı "Koyaltı" biçiminde anıldığı ve halk dilinde zamanla Konyaaltı'na dönüştüğü tahmin edilmektedir.

Konyaaltı, Anadolu uygarlıkları yerleşim haritasına göre, Likya sınırları içinde yer almaktadır. Likya, Pamfilya ile sınırdır. MÖ 30 yıl öncesine kadar uzandığı bilinen Likya uygarlığının, Konyaaltı bölgesinde yer alan kentinin adı ise Olbia'dır.

Antalya'nın limanı Konyaaltı'nda bulunmaktadır. Ayrıca Konyaaltı Antalya Havalimanı'na yaklaşık 20 km uzaklıktadır.

Antalya Beydağları'nın bir kısmı, Boğaçayı ve Çandır Çayı, Konyaaltı bölgesi sınırları içinde bulunmaktadır.

Antalya Havalimanı'ndan Konyaaltı'na nasıl gidilir? Otobüs var mı? ile ilgili etiketler Antalya Antalya Havalimanı Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.