Antalya Havalimanı'ndan Kaş'a nasıl gidilir? | Otobüs var mı?

Temmuz ve ağustos aylarında büyük rağbet gören Antalya'ya gelen yerli ve yabancı turistler, havalimanından Kaş ilçesine nasıl gidileceğini merak ediyorlarlar. Antalya Havalimanı'ndan Kaş'a otobüs olup olmadığını araştıran vatandaşlar, Kaş'a nasıl gideceklerini öğreniyorlar. Peki Antalya Havalimanı'ndan Kaş'a nasıl gidilir? Otobüs var mı?

Antalya Havalimanı'na inen tatilciler güzel kumsal ve plajları olan Kaş'a en kolay nasıl gidileceğini öğrenmeye çalışıyorlar. Yerli ve yabancı turistler Kaş'a otobüs ile nasıl gidileceğini araştırıyorlar. Peki Antalya Havalimanı'ndan Kaş'a nasıl gidilir? Otobüs var mı?

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN KAŞ’A ARABA İLE NASIL GİDİLİR?

Antalya Havalimanı ile Kaş arası, sahil yolundan gittiğinizde 203 km sürüyor. Kemer, Kumluca, Finike, Demre rotasını izleyip Kaş’a ulaşmak mümkün Sarp yarların kenarlarından giden dolambaçlı yoldan Kaş’a ulaşmak en az 3 saat alıyor. Antalya merkezden Kaş’a yolculuk 170 km olarak 3 saat sürüyor. Alternatif olarak da Antalya’dan gelirken yayla yolunu seçebilirsiniz. Yani Toroslar’ın üzerinden de Kaş’a ulaşabilmeniz mümkün. Bu yol ise 187 km. Antalya otogardan kalkan Kaş otobüsleriyle ilçeye gidilebilir.

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN KAŞ’A TAKSİ İLE NASIL GİDİLİR?

3 saate yakın sürecek taksi yolculuğunuz 564 TL tutacaktır.

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN KAŞ’A HAVAŞ İLE NASIL GİDİLİR?

Havaalanından şehir merkezine ulaşımda hayat kurtaran HAVAŞ, Antalya Havalimanı’nda da hizmet veriyor. İç Hatlar Terminali önünden kalkan HAVAŞ otobüsleri Kaş’a gitmiyor. Ancak Kaş'a gitmek için Antalya merkezden hareket eden özel firma ve tur şirketlerini ulaşım hizmetini sağlayabilir. 30 ile 45 TL arasında bir ücret karşılığı satın alacağınız biletlerle Antalya’nın dilediğiniz ilçesine otobüslerle gidebilirsiniz.

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN KAŞ’A TUR ŞİRKETLERİ İLE NASIL GİDİLİR?

Eğer Kaş’a gitmek için Antalya merkezden hareket eden özel firma ve tur şirketlerini tercih ederseniz onlar da sizlere bu ulaşım hizmetini sağlayabilir. 30 ile 45 TL arasında bir ücret karşılığı satın alacağınız biletlerle Kaş gibi Antalya’nın diğer ilçelerine de otobüslerle gidebilirsiniz.

Antalya Havalimanı'ndan Kaş'a nasıl gidilir? | Otobüs var mı? ile ilgili etiketler Antalya Antalya Havalimanı Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.