Antalya Havalimanı'ndan Finike'ye nasıl gidilir? Otobüs var mı?

Antalya'ya gelen yerli ve yabancı turistler havalimanından Finike ilçesine nasıl gidileceğini merak ediyorlarlar. Antalya Havalimanı'ndan Finike'ye otobüs olup olmadığını araştıran vatandaşlar, Finike'ye nasıl gideceklerini öğreniyorlar. Peki Antalya Havalimanı'ndan Finike'ye nasıl gidilir? Otobüs var mı?

Antalya Havalimanı'na inen tatilciler güzel kumsal ve plajları olan Finike'ye en kolay nasıl gidileceğini öğrenmeye çalışıyorlar. Yerli ve yabancı turistler Finike'ye otobüs ile nasıl seyahat edileceğini araştırıyorlar. Peki Antalya Havalimanı'ndan Finike'ye nasıl gidilir? Otobüs var mı?

ANTALYA HAVALİMANI'NDAN FİNİKE'YE TAKSİ İLE NASIL GİDİLİR?

Antalya Havalimanı’ndan 360 TL gibi bir fiyat tutabilir.

ANTALYA HAVALİMANI'NDAN FİNİKE'YE OTOBÜS İLE NASIL GİDİLİR?

Havalimanından 600 numaralı otobüsle Antalya Otogarı’na gelip buradan ilçeler terminaline geçerek Finike minibüslerine binebilirsiniz.

ANTALYA OTOGARI'NDAN FİNİKE'YE NASIL GİDİLİR?

Antalya Otogarı’ndan, 30 dakika arayla akşam 20.30’a kadar çalışan Finike otobüsleri ile de ilçeye ulaşım mümkün.

Antalya Havalimanı'ndan Finike'ye nasıl gidilir? Otobüs var mı? ile ilgili etiketler Antalya turizm tatil Antalya Havalimanı Turist
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.