Antalya Havalimanı'ndan Belek'e nasıl gidilir?

Antalya Havalimanı'ndan Belek'e nasıl gidilir? Sorusu Antalya'ya gelen turistlerin, en başta gelen sorularından biri oldu. Havalimanından Belek'e nasıl ulaşım sağlayacağını araştıran vatandaşlar büyük merak içinde kaldılar. Sizin için bu haberimizde Antalya Havalimanı'ndan Belek'e nasıl gidilir? Sorusunu detaylıca açıkladık.

Yaz mevsiminde büyük bir turist göçü alan Antalya'da vatandaşlar havalimanından Belek'e nasıl ulaşım sağlayaklarını araştırmaya başladılar. Yerli ve yabancı turistler doğa harikası plajlara sahip Belek'e nasıl gidebileceklerini merak ediyorlar. Antalya Havalimanı'ndan Belek'e nasıl gidilir? Sorusunun cevabını sizin için derledik. İşte Antalya Havalimanı'ndan Belek'e nasıl gidilir? Sorusunun cevabı.

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN BELEK’E TAKSİ İLE NASIL GİDİLİR?

Antalya havalimanında 7/24 hizmet veren birçok taksiyi rahat bir şekilde bulabilirsiniz. 40 dakika gibi bir sürede 100 TL’ye havalimanından Belek’e taksi ile ulaşabilirsiniz.


ANTALYA HAVALİMANI’NDAN BELEK’E TRAMVAY İLE NASIL GİDİLİR?

Tramvay ile Lara’ya gelenler Sinan Durağı’nda inip yolun karşı tarafındaki duraktan Alanya, Manavgat, Side, Belek ve Serik İstikametine giden toplu taşıma otobüslerine binerek istedikleri yere ulaşabilirler.

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN BELEK’E OTOBÜS İLE NASIL GİDİLİR?

Antalya havalimanına indiğinizde Serik’in bir tatil beldesi olan Belek’e toplu taşıma aracıyla gitmek için öncelikle Antalya otogara gitmeniz gerekecektir. Antalya otogarına gitmek için havalimanında bulunan ücretli Havaş servislerini ya da 600 numaralı otobüs hattından faydalanabilirsiniz. 600 numaralı otobüsleri de havalimanından bulabilirsiniz. Serik otogarına geldiğinizde ise Belek’e yine otogar servisleri ile yolculuk yapabilirsiniz.


ANTALYA HAVALİMANI’NDAN BELEK’E TRANSFER İLE NASIL GİDİLİR?

Havalimanında olan tur şirketlerinin ya da otellerin özel transfer hizmetleriyle Belek’e ulaşım sağlayabilirsiniz. Ekonomik ve rahat bir yolculuk yaşamak istiyorsanız havalimanı transferi yapan Bravo Transfer ile Belek’e daha uygun fiyatlar ile gidebilirsiniz. Yolculuğunuzdan önce yapacağınız rezervasyon sayesinde siz uçağınızdan indiğinizde Bravo Transfer araçları sizi havalimanında bekliyor olacak. Ekonomik araçlar ile 80 TL gibi bir fiyata yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Tur şirketlerinden bir diğer firma Belek Transferim firması, Antalya havalimanı Belek transfer hizmetleri ile yerli ve yabancı milyonlarca insana hizmet veriyor. 4-6-9 ve 16 kişilik araçlar ile tek yön seferi 90 TL'den başlayan fiyatlar ile konforlu bir yolculuk mümkün.

Antalya Havalimanı'ndan Belek'e nasıl gidilir? ile ilgili etiketler Antalya Antalya Havalimanı Havalimanı Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.