Antalya Havalimanı'nda intihar girişimi: Rus turist ölümden döndü!

Antalya Havalimanı'na gelen ve boynuna tel halat geçirerek intihar etmeye çalışan Rus turist, görevlilerin müdehalesi ile ölümden döndü.

Antalya Havalimanına gelen Rusya uyruklu A.R., danışma deskinin üzerindeki demir korkuluk üzerine çıkıp boynuna tel halat geçirdi.

Antalya Havalimanı'nda tel halatla intihar girişiminde bulunan Rus turist son anda kurtarıldı - Resim : 1 

Havalimanı görevlileri, Rus turisti kurtarmak için seferber oldu. Havalimanı görevlileri, Rus turistin düşmesini önlemek için önce hava yastığı açtı, bir görevli de portatif merdiven ile deskin üzerine çıktı. Boynundaki tel kesilen Rus turist, hava yastığının üzerine düştü ve ölümden döndü.

 Havalimanında yaşanan bu anlar diğer yolcuların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Rus A.R., ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

 

Antalya Havalimanı'nda intihar girişimi: Rus turist ölümden döndü! ile ilgili etiketler Antalya Havalimanı İntihar Rus turist
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.