Antalya Havalimanı'dan Gazipaşa Havalimanı'na en kolay nasıl gidilir?

Antalya Havalimanı'dan şehir merkezi Gazipaşa Havalimanı'na nasıl gidilir? Sorusu, Antalya'ya giden yerli ve yabancı turistlerin en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Tatilciler Antalya Havalimanı'dan Gazipaşa Havalimanı'na gitmenin yollarını arıyor? Peki Antalya Havalimanı'dan Gazipaşa Havalimanı'na en kolay nasıl gidilir? Otobüs var mı?

Yaz aylarında büyük bir turist yoğunluğu çeken Antalya'da, havalimanından Gazipaşa Havalimanı'na nasıl gidilir? Sorusu turistler tarafından büyük bir merak konusu oldu. Yerli ve yabancı turistlerin Antalya Havalimanı'ndan Gazipaşa Havalimanı'na nasıl gideceklerini bilmemeleri durumu daha da güçleştiriyor. SuperHaber olarak Antalya Havalimanı'dan Gazipaşa Havalimanı'ne en kolay nasıl gidebileceğinizi açıkladık. Detaylar haberimizde...

ANTALYA HAVALİMANI'NDAN GAZİPAŞA HAVALİMANI'NA TAKSİ NASIL GİDİLİR?

Antalya havalimanına indiğinizde günün her saati oradan bir taksi bulabilirsiniz. Bulacağınız taksi ile Gazipaşa Havalimanına rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz ancak bu yolculuk yaklaşık olarak 450 TL gibi bir fiyata denk gelecektir.

ANTALYA HAVALİMANI'NDAN GAZİPAŞA HAVALİMANI'NA OTOBÜS İLE NASIL GİDİLİR?

Tercihiniz otobüs olacaksa öncelikle Antalya havalimanından havaş servisi ile Antalya şehirler arası terminaline geçebilirsiniz. Terminalden alacağınız Gazipaşa biletiniz ile otobüsü kullanabilirsiniz ve Gazipaşa otogarına geldikten sonra tekrar ücretli servisler ile Gazipaşa havalimanına geçebilirsiniz. Bu şekilde yolculuk yapmak zaman ve yoruculuk bakımından çok olumlu olmayabilir.

ANTALYA HAVALİMANI'NDAN GAZİPAŞA HAVALİMANI'NA TRANSFER İLE NASIL GİDİLİR?

Tüm seçeneklerin arasında en rahat ve bütçenize en uygun seçenek transfer araçları olacaktır. Havalimanında sizi bekleyen Bravo Transfer araçlarından kişi sayınıza ya da isteğinize göre sedan, vip araçlar arasından yine istediğiniz ile yolculuğunuzu yapabilirsiniz. Sedan araçlar ile yolculuğunuz 250 TL ve vip 1-6 kişilik araçlar ile yolculuğunuzda ise 450 TL gibi bir ücret ile istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz.

Antalya Havalimanı'dan Gazipaşa Havalimanı'na en kolay nasıl gidilir? ile ilgili etiketler Antalya tatil Antalya Havalimanı Havalimanı Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.