Anonymous IŞİD’in Twitter hesabını hackledi!

Orlando saldırısını üstlenen IŞİD'in Twitter hesapları, Aktivist hacker grubu Anonymous tarafından hacklendi.

Aktivist hacker grubu Anonymous üyeleri, Orlando saldırısını üstlenen IŞİD’in Twitter hesaplarını hackledi. Twitter hesaplarını LGBT’nin gökkuşağı renkleriyle donatıp, Newsweek’e konuşan @WauchulaGhost takma adlı Anonymous üyesi, “Bu saldırıyı Orlando’da kaybettiklerimiz için yaptım. IŞİD’ın saldırıları gün geçtikçe artıyor ve kaybettiğimiz insanları bu şekilde savunabileceğimizi düşündüm. Çalınan hayatlar hiçbir zaman tolere edilmeyecektir” dedi.

The Washington Post’a da konuşan hacker, “Amacım sabah uyandığımda IŞİD’ten kafamı keseceklerini söyledikleri tehdit mesajlar almak. Onları ne kadar kızdırırsam, o kadar mutlu olacağım” diye konuştu.

Hacklenen IŞİD hesaplarının profil ve kapak fotoğraflarını LGBT’nin gökkuşağı bayraklarıyla değiştirirken, profil bilgilerine de “I’m gay and proud!” (Geyim ve gurur duyuyorum!) yazıkları görüldü. Aynı zamanda hesaplar üzerinden #OrlandoWillNotBeForgotten (Orlando unutulmayacak) hashtagiyle tweetler atan grup, sosyal medyada en çok konuşulan konu haline geldi.

Anonymous IŞİD’in Twitter hesabını hackledi! ile ilgili etiketler Anonymous Twitter IŞİD hack
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.