Anneyi yıkan telefon: Kızına şu an tecavüz ediyorum

Antalya'da bir eğlence mekanında çalışan ve iş çıkışı cinsel istismara uğrayan 29 yaşındaki Ç.Y. yaşadığı olay sonrası intihar teşebbüsünde bulundu. İntihar girişimi sonucu yüzde 99,9 engelli hale gelen Ç.Y.'nin avukatı, tutuksuz sanıkların kendisini de cinsel saldırıyla tehdit ettiğini belirtti. Anne ise olayın yaşandığı anda kızını aradığını ve telefonu açan kişinin "Kızına şu an tecavüz ediyorum" dediğini aktardı.

 Olay 2019 yılının eylül ayında Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde meydana geldi. Eğlence merkezindeki mesaisi biten 29 yaşındaki Ç.Y. patronunun söylemesi üzerine Murat K. isimli bir müşterinin aracına bindi.

Taksi durağına bırakılmaı üzere yola çıkan Ç.Y. durağa geldiğinde araçtan inmesine izin verilmedi. Ç.Y.'yi Altınkale mahallesinde bulunan bir marangozhaneye götüren Murat K. burada genç kadına uzun süre şiddet uyguladı.

"KIZINA ŞU AN TECAVÜZ EDİYORUM"

Murat K. ile mücadelesi sürerken güçlükle annesi H.B.'yi arayan Ç.Y., "Anne ben ölüyorum. Oğluma iyi bak" dedikten sonra Murat K.'nin cinsel saldırısına uğradı.

Aldığı telefonla değşete düşen annenin ısrarlı aramaları sonrası telefonu açan Murat K., "Kızına şu an tecavüz ediyorum" dedikten sonra telefonu kapattı.

 İKİ ŞÜPHELİ SERBEST

Ç.Y.'ye saatlerce cinsel sadırıda bulunan Murat K., iddiaya göre G.K. isimli çalışanını çağırarak genç kadına zorla uyuşturucu kullandırdı. Ç.Y.'nin çantasındaki 850 lirayı da alan Murat K. daha sonra Ç.Y.'yi aracıyla bilmediği bir yere bıraktı. Polise giden Ç.Y. şikayetçi olurken, cinsel saldırı doktor raporuna yansıdı.

 Murat K. ile çalışanı G.K., bu söylenenlerin iftira olduğunu belirtirken suçlamaları kabul etmedi. Olay anına ait iş yeri güvenlik kameralarını inceleyen Siber Suçlar Şube Müdürlüğü, olayın gerçekleştiği tarih ve saat aralığını gösteren kamera kayıtlarının silindiğini tespit etti. Veri kurtarma uzmanlarının yaptığı çalışma sonunda olay anına ilişkin bir kısım kamera kayıtları kurtarıldı. Murat K. ile G.K., çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Avukat Bilgenur Yalçın'ın desteği ile hukuk mücadelesi başlatan Ç.Y., yaşadığı travmayı atlatamayarak intihara teşebbüs etti. Kardeşinin son anda kurtardığı Ç.Y., yüzde 99,9 engelli olarak yatağa bağımlı hale geldi.

Anneyi yıkan telefon: Kızına şu an tecavüz ediyorum

AVUKATA 'CİNSEL SALDIRI' TEHDİDİ

Ç.Y. engelli olduktan sonra hukuk mücadelesini ücret almadan gönüllü sürdürmeye başladığını ifade eden Avukat Bilgenur Yalçın, kendisinin de sanıklar ve bir avukatları tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Anneyi yıkan telefon: Kızına şu an tecavüz ediyorum - Resim : 2

'VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRMÜŞ'

Anne H.B. ise yaşananlarda eğlence merkezi sahibinin ihmali olduğunu belirterek "Kızım yolda bir kenara atıldıktan sonra patronundan yardım istemiş. Patronu bulunduğu yerden aldığında bu kez kendisini arayan jandarmanın telefonuna 'Tamam kızı bulduk. Bir sorun yok. Biz hallediyoruz' yanıtını vermiş. Kızımı bu duruma getirdiler. Kızım yatağa, makineye bağlı yaşıyor. Ben adaletin yerini bulmasını istiyorum. Avukat kızımızı da tehdit ediyorlar. Olayın üzerinden 1 yıl geçti ve sanıklar serbest. Tutuklu yargılanmasını istiyorum." dedi.

Anneyi yıkan telefon: Kızına şu an tecavüz ediyorum - Resim : 3

DHA

Anneyi yıkan telefon: Kızına şu an tecavüz ediyorum ile ilgili etiketler Anne Tecavüz Antalya telefon cinsel saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.