Anneye kandil mesajı 2021! Kadir Gecesi anneye dualı kandil mesajları

Mübarek Kadir gecesinde anneye kandil mesajı. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bugün idrak edilecek. Sizde en güzel ve an anlamlı anneye Kadir Gecesi mesajları göndererek onu unutmadığınızı gösterin. İşte 2021 anneye dualı Kadir gecesi mesajı…

İslam dininde çok özel bir yeri sahip, Ramazan ayının 27. gecesi idrak edilen ve bin aydan daha hayırlı olan ve tüm duaların kabul olduğu Kadir Gecesi bir kez daha geldi çattı. Koronavirüs salgınında evlerimizde olacağımız bu özel gecede anneye dualı Kadir Gecesi mesajları gönderebilirsiniz.

KADİR GECESİ MESAJLARI

Kadir gecesinin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına ve vesile olması dileğiyle.

Arşı Ala’nın kapılarının ardına kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu mübarek bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle! Kadir Geceniz mübarek olsun.

Anneye kandil mesajı 2021! Kadir Gecesi anneye dualı kandil mesajları

Mübarek Kadir Gecenizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesini vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.

“Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesi’ni ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” Hadis-i Şerif.

Irmak vadiden, sevda denizden, dua yürekten kopar gelir. Yüreğimdeki duaya ortak ettim seni. Sende dualarından mahrum etme beni. Dostun hası huzur verir, muhabbeti ömür verir, yüzündeki tebessüm cemali Resul’den gelir. Rabbim ömrüne ömür, gönlüne huzur versin. Kadir geceniz mübarek olsun.

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

Anneye kandil mesajı 2021! Kadir Gecesi anneye dualı kandil mesajları - Resim : 2

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Ya Rabbi! Hayatımızı Kur’an ve Sünnet çizgisinde Hak dostluğu, takva, azimet ve ihsan şuuru çerçevesinde yaşat. (Amin) Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

Allah’ım! Gecemizi bin aydan hayırlı kıldığın gibi; Ömrümüzüde bin ömürden hayırlı kıl. Bizi salihler zümresiyle haşreyle. (Amin) Kadir Geceniz Hayırlı Olsun!

Anneye kandil mesajı 2021! Kadir Gecesi anneye dualı kandil mesajları ile ilgili etiketler Kadir Gecesi anneye kadir gecesi mesajı anneye kandil mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.