Annesiyle tartışıp 3'üncü kattan atladı

Sivas'ta, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 46 yaşındaki A.A., annesiyle tartışıp, 3'üncü kattaki evlerinin balkonuna çıktı. Gürültüler üzerine durumun farkına varan komşular ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İkna edilmeye çalışılırken bir anda kendisini aşağı bırakan A.A. itfaiyenin önlem olarak açtığı brandaya düştü. Kare kare görüntülenen o anların ardından A.A. ambulansla hasteneye kaldırıldı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Sivas Aydoğan Mahallesi 3'üncü Sokak’ta bulunan 3 katlı bir apartmanın en üst katında yaşandı.

İddiaya göre, işsiz olduğu belirtilen ve psikolojik sorunları olduğu ifade edilen A.A., alkollü olarak eve geldikten sonra annesiyle şiddetli bir şekilde tartışmaya başladı. A.A.'nın seslerini duyan komşular, bunun üzerine polise haber verdi. Polis ekiplerinin geldiği sırada, dışarı çıkan annesinin ardından evin kapısını kilitleyen A.A., çıktığı balkonda, parmaklıkların dış kısmına geçerek beklemeye başladı.

Bunun üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri balkon tarafındaki binanın bahçesine ve sokak kısmına branda açarak beklemeye başladı.

Polis ekiplerinin bir süre devam eden ikna çabalarına olumlu karşılık vermeyen A.A., insanların şaşkın bakışları arasında bir anda kendisini şişme brandanın bulunduğu boşluğa attı.

Kafası kaldırım tarafına gelecek şekilde brandanın üzerine düşen A.A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alındığı öğrenilen A.A.'nın kendisini boşluğa bıraktığı o anlar ise anbean kaydedildi.

Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Annesiyle tartışıp 3'üncü kattan atladı ile ilgili etiketler İntihar Sivas polis itfaiye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.