Annesinin sokağa terk ettiği Nisa bebekten acı haber! Mahkemede açıkladı...

Pendik'te 3 aylık ‘Nisa Mihriban' isimli bebeğini sokağa terk ettiği gerekçesiyle tutuklanan ve yaklaşık 2 ay sonra tahliye edilen anne Ebru S., “terk” suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan anne Ebru S. duruşmada Ebrar bebeğin 30 Eylül’de hayatını kaybettiğini açıkladı.

Pendik'te 29 Mart 2022 tarihinde 3 aylık bebeğini terk eden 20 yaşındaki anne Ebru S.’nin yargılanmasına devam edildi. Anadolu 42. Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanık Ebru S. katılırken, mağdur bebeğin avukatı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da salonda hazır bulundu.

“BEBEK VEFAT ETTİ”

Duruşmada sanık Ebru S.’den son savunması soruldu. Söz alan sanık S., “Bebek 30 Eylül’de vefat etti. Cenazesine katıldım. Gereken işlemleri yaptım. Ben hastaneye her çağırdıklarında gittim. Hep Ebrar’ın yanında olmaya çalıştım elimden geleni yaptım” dedi.

“SEÇENEKSİZ BİR KADIN OLARAK BU YOLA BAŞVURDU”

Savunma yapan Ebru S.’nin avukatı da müvekkilinin küçük yaşta hamilelik yaşadığını söyleyerek, “Bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmiştir. Sığınma evinde 6 aylık süresi dolunca ayrılmıştır. Seçeneksiz kalmış bir kadın olarak bu yola başvurmuştur. Ayrıca bebek bulunduğuna sağlıklıdır. Kurumda büyük ihtimalle tedbirsizlik ve ihmal yüzünden nefes borusuna mama kaçması sebebiyle rahatsızlanmış ve yoğun bakıma alınmıştır müvekkilim haksız ve hukuksuz bir şekilde 2 ay cezaevinde kalmıştır” dedi.

5 AY HAPİS CEZASI

Alınan son beyanların ardından kararını açıklayan mahkeme sanık Ebru S.’yi’ “terk” suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi

Annesinin sokağa terk ettiği Nisa bebekten acı haber! Mahkemede açıkladı... ile ilgili etiketler Anne Nisa bebek nisa süt ane
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.