Annesinin ölümüyle yıkılan şarkıcı Linet'in son hali sevenlerini üzdü! Bir deri bir kemik kaldı

Şarkıcı Linet, annesi ve bir dönemin ünlü Türk Sanat Müziği sanatçılarından Leyla Özgecan'ı 18 Mart'ta kaybetmişti. Annesinin vefatının ardından ilk kez görüntülenen Linet tüm konserlerini iptal ettiğini açıkladı. Linet, annesinden bahsederken duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı.

47 yaşındaki şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, 3 hafta önce yaşamını yitirmişti. Annesinin vefatıyla yıkılan şarkıcı Linet günler sonra ilk kez Nişantaşı'nda görüntülendi.

Linet, acı haberi Instagram hesabından "Canım annem hocam Leyla Özgecan Hakk'ın rahmetine bugün ulaştı. Seninle bu hayat yolculuğunda paylaştığım her şey için şükürler olsun. Yol arkadaşım yolun ışıkla olsun canım annem" şeklindeki paylaşımıyla duyurmuştu.

Annesinin ölümüyle yıkılan şarkıcı Linet'in son hali sevenlerini üzdü! Bir deri bir kemik kaldı


''18 NİSAN'DA ANNEMİN ADINA İFTAR VERECEĞİM''

Annesini sonsuzluğa uğurlayan Linet günler sonra objektiflere takıldı. Tüm konserlerini iptal ettiğini ve hava almak için dışarıya çıktığını söyleyen Linet'in kilo verdiği görüldü.

Annesinin ölümüyle yıkılan şarkıcı Linet'in son hali sevenlerini üzdü! Bir deri bir kemik kaldı - Resim : 2

Linet, "İster istemez üzüntüden kilo kaybı oluyor. Türkiye'den ve İsrail'den arayan soran herkese sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Bu acılı günlerimde kimse beni yalnız bırakmadı ama ben yoktum. 18 Nisan'da annemin adına bir iftar vermek istiyorum" dedi.


''EN BÜYÜK DESTEĞİ ANNEMDEN ALIYORDUM''

Linet, açıklamalarının devamında ise "Benim için şu anda hayat durmuş durumda. Tüm konserlerimi iptal ettim. En büyük hayranımı kaybettim. En büyük sıcaklığı ve en büyük desteği annemden alıyordum" dedi ve duygusal anlar yaşadı. Linet, annesinden bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

Annesinin ölümüyle yıkılan şarkıcı Linet'in son hali sevenlerini üzdü! Bir deri bir kemik kaldı - Resim : 3

 

 

Annesinin ölümüyle yıkılan şarkıcı Linet'in son hali sevenlerini üzdü! Bir deri bir kemik kaldı ile ilgili etiketler Linet Nişantaşı Konser Leyla Özgecan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.