Annesinin evlenmesini kabullenemedi üvey babasını bıçakladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde babasından boşanan annesinin başka bir erkekle evlenmesini kabullenemeyen M.D.A., üvey babası Şinasi Vural'ı alışveriş yaptığı sırada pazar yerinde bıçakla yaraladı.

Olay, geçen cuma günü Milli Egemenlik Mahallesi'nde kurulan sebze meyve pazarında meydana geldi. Şinasi Vural'la birlikte pazara giden M.D.A., alışveriş yaptıkları sırada üvey babasını omuz ve karın bölgesinden bıçakladı. Bıçağı bir otomobilin altına atan M.D.A. olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Şinasi Vural, Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Şinasi Vural'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan M.D.A., annesinin babasından ayrılarak başka bir erkekle evlenmesini kabullenemediğini, bundan dolayı psikolojik sorunlar yaşadığını, pazar alışverişi yaptıkları sırada bir anda tezgahtaki bıçağı kaptığı gibi üvey babasını bıçakladığını ve pişman olduğunu söyledi. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan M.D.A., sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimi tarafından tutuklandı. (İHA)

Annesinin evlenmesini kabullenemedi üvey babasını bıçakladı ile ilgili etiketler Antalya bıçaklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.