Annesinin bebek arabasıyla kaldırımda bıraktığı 2 yaşındaki çocuk ezildi

Çanakkale'de postaneye giden annesinin bebek arabasıyla kaldırımda bıraktığı 2 yaşındaki Seren ibidi adlı çocuk, arabasından inerek yola çıktı. O sırada yoldan geçen bir araç minik Seren'e çarptı. Hayatını kaybeden çocuğun ezilme anı kameraya yansıdı.

Çanakkale’nin Biga ilçesinde bulunan Cengiz Topel Caddesi üzerinde postane şubesine giden anne Cemile İbidi, çocuğu Seren İbidi'yi (2) bebek arabası içerisinde kaldırımda bıraktı.

Küçük çocuk bir süre sonra arabasından inerek yola çıktı. O esnada cadde üzerinde seyretmekte olan araç, Seren İbidi'yi fark etmeyerek çarptı.

Aracın altında kalan küçük çocuk, kaldırıldığı Biga Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası gözaltına alınan araç sürücüsü M.A.'nın Biga İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor. Kazanın gerçekleşme anı ise cadde üzerinde bulunan MOBESE kamerasınca kaydedildi.

İHA

Annesinin bebek arabasıyla kaldırımda bıraktığı 2 yaşındaki çocuk ezildi ile ilgili etiketler Çanakkale Biga kaza Seren İbidi 2 yaşındaki çocuk ezilme anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.