Annesini ve polisi öldüren katil dehşet saçtı

İstanbul Adalet Sarayı'nda annesi ve bir polis memurunu öldüren 20 yaşındaki Dursun Zehir cezaevinde dehşet saçtı. 2 kez ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılan Zehir, saldırdığı iki infaz koruma memurunun birini bıçakladı, diğerini de jiletle yaraladı.

2014 yılında, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı girişinde meydana gelen silahlı saldırı olayında, 3 çocuk annesi Hanıme Arslan (43) ölürken, onu olaydan 3 yıl önce boşandığı eşinden korumakla görevli polis memuru Emrah Taşdemir (32) de şehit olmuştu.

Saldırıda Mehmet Zengin adlı adliye özel güvenlik görevlisi de hafif yaralanmıştı.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre: Yargılama neticesinde Dursun Zehir hakkında, annesini ve görevli memuru "Kasten öldürmek" suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Ayrıca güvenlik görevlisi Mehmet Zengin'i de "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan da hapis cezası almıştı.

Annesini ve polisi öldüren katil dehşet saçtı

KOĞUŞU DEĞİŞTİRİLİNCE DEHŞET SAÇTI

Hürriyet’in ulaştığı bilgilere göre Rize L Tipi Kapalı cezaevinde kalan Dursun Zehir, bugün öğleden sonra koğuşunun değiştirilmesi nedeniyle infaz koruma memurlarıyla tartıştı. Tartışma sırasında infaz koruma memurlarından birini göğsünden diğerini de bacağından jiletle yaraladı. Yaralı memurlar tedavi altına alındı. Olaya ilişkin disiplin soruşturması başlatıldı.

Annesini ve polisi öldüren katil dehşet saçtı ile ilgili etiketler polis cezaevi Çağlayan katil jilet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.