Annesini sokak ortasında darp etti, vatandaşlar linç etmeye kalktı

İstanbul'da annesini sokak ortasında darp eden şahıs vatandaşın sert tepkisiyle karşılaştı. Anneyi saldırgan oğlundan kurtaran vatandaşlar şahsa linç girişiminde bulundu. Linç girişimini polisler engelledi.

İstanbul Sancaktepe’de elinde silah olan H.B. isimli saldırgan sokak ortasında S.B. isimli annesini darp etti. Olayı gören vatandaşlar şahsı engelleyerek darp edilen kadını oğlunun elinden kurtardı. Vatandaşlar daha sonra saldırganın çevresini sararak linç girişiminde bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri saldırgan şahsı vatandaşın linç girişiminden kurtardı. 112 unsurları olay yerine gelerek saldırgan şahsın darp ettiği annesi S.B.’yi hastaneye intikal ettirdi. Ddarp edilen kadının kendisiyle konuşan bir vatandaşa, “Sürekli şiddet görüyorum, her zaman görüyorum. Alıyorlar geri salıyorlar” dediği öğrenildi.


ÇUVALINDAN 2 RUHSATSIZ SİLAH VE 15 ADET FİŞEK ÇIKTI

Yapılan aramada binanın önünde bulunan çuvalın içerisinde H.B. isimli şahsa ait olduğu belirlenen 2 adet ruhsatsız silah ve 15 adet fişek ele geçirildi. H.B. isimli şahıs polis sorgusunda, cep telefonu almaya gittiğini ancak cep telefonu alamadığından annesini almaya göndermek istediğini, annesinin de gelmek istememesi üzerine tabancanın sapıyla annesinin vücuduna vurduğunu itiraf etti.

Şahsın annesi S.B.’nin tedavi gördüğü hastanede hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Şahısların devam eden uzaklaştırma kararlarının olmadığı anlaşılırken, şüpheli şahıs hakkında tahkikat işlemleri devam ediyor.

İHA

Annesini sokak ortasında darp etti, vatandaşlar linç etmeye kalktı ile ilgili etiketler Sancaktepe Anneye darp linç girişimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.