Annesini darp etti, polislere bıçakla direndi

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen olayda henüz belirlenemeyen bir nedenle annesi ile tartışan bir kişi annesini darp etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin eve girmesine bıçakla engel olmaya çalışan şahıs uzun süre direndi. Saldırgan, ekiplerin yoğun uğraşları sonucunda etkisiz hale getirilirken, anne ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Edinilrn bilgiye göre olay, saat 03.00 sıralarında Buca ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olduğu ileri sürülen A.T., henüz belirlenemeyen bir nedenle beraber yaşadığı annesi M.T. ile tartışmaya başladı.

TALİHSİZ KADIN YARDIM ÇIĞLIKLARI ATTI

Tartışmanın büyümesi üzerine A.T., annesini darp etti. Talihsiz kadının yardım çığlıklarını duyan mahalle sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, eve girmek istedi fakat iddiaya göre A.T. elindeki bıçakla polisin eve girmesini önlemeye çalıştı.

Annesini darp etti, polislere bıçakla direndi

POLİS, BİBER GAZI KULLANDI

Biber gazı kullanan polis ekipleri, A.T.'yi etkisiz hale getirerek eve girdi. Sağlık ekipleri, darp edilerek yaralandığı ileri sürülen talihsiz kadına müdahalede bulundu. Ambulansa alınan M.T., Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz kadının tedavisi sürerken, polis tarafından etkisiz hale getirilen A.T. ise gözaltına alındı. Annesini darp etmediğini ileri süren A.T., ifadesinde annesinin yere düştüğünü ve düşme sonucu yaralandığını iddia ettiği öğrenildi.

DHA

 

Annesini darp etti, polislere bıçakla direndi ile ilgili etiketler İzmir Kavga Buca Anne Darp
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.