Annesinden Survivor yarışmacısı İsmail Balaban’ı yıkan telefon

Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler yarışması hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da yarışmacılar ada konseyi öncesi iletişim oyununda karşı karşıya geldi. İletişim oyununu kazanan Ünlüler takımı oldu. Yarışmada İsmail Balaban, iletişim oyununda büyük şok yaşadı.

Survivor'da kazanan takım ödül alanına geldi ve İsmail Balaban büyük bir şok yaşadı. Annesiyle telefonda konuşan Balaban duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve dışarı çıkmak için izin istedi.

Annesinden Survivor yarışmacısı İsmail Balaban’ı yıkan telefon
İletişim ödülünün oyunu anneyle konuşmaktı. Ödül alanına gelen yarışmacılar tek tek anneleriyle konuştular. Sıra Balaban'a gelince hem yarışmacılar hem de izleyiciler büyük şok yaşadı. Balaban'ın annesinin açıklaması herkesi şoka uğratırken, kendisi olayın ne olduğunu anlayamadı.

Annesinden Survivor yarışmacısı İsmail Balaban’ı yıkan telefon - Resim : 2

Balaban'ın annesi telefonda şu açıklamayı yaptı; ''İyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim.Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat.''

Annesinden Survivor yarışmacısı İsmail Balaban’ı yıkan telefon - Resim : 3

Balaban ise annesiyle konuştuktan sonra şaşkına döndü ve dışarı çıkmak için izin aldı. Annesiyle konuştuktan sonra açıklama yapan İsmail, "İletişim ödülünü kazandığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum." dedi.

Annesinden Survivor yarışmacısı İsmail Balaban’ı yıkan telefon - Resim : 4

Konseyde açıklama yapan Balaban gözyaşlarını tutamadı. ''Ailem herkesten önce gelir'' diyen Balaban konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Annem söyledi... Ben böyle bir şey beklemiyordum. Annem gerçekten melek gibi birisidir. Kolay kolay kimseye sitem etmez. O kadar büyük bir şey oldu ki annem '4 aydır çok kötü durumdayım' diyor. Sadece yaşananları merak ediyorum. Demek ki çok önemli şeyler oldu. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Birçok şeyler olmuş bilmediğim, detayını merak ediyorum. Kafam orada. Ben buraya nişanlı geldim. Sanırım aile arasında sıkıntı oldu. Bundan sonra nişanlının adını anma dedi. Annem hastanelik olmuş. Onu duyunca kötü oldum, aile benim için her şey. Benim için de ailem herkesten her şeyden önce gelir. Bu zamana kadar ailem çok zorluk çekti. İletişim ödülünü kazandığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum.'' 

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Biz bu konuyla ilgili değerlendirme yaptık. Eğer istiyorsan sana Gamze ile görüşme hakkı vereceğiz." ifadelerini kullandı. İsmail ise annesiyle konuşmak istediğini belirterek, "Ben izniniz olursa annemle konuşmak istiyorum. Annemin söylediği net. İmkanım varsa annemle konuşmak istiyorum." açıklamasında bulundu.

NİŞANLISINDAN FLAŞ HAMLE!

Balaban'ın bu sözlerinden sonra nişanlısı Gamze Atakan ise, hemen profilindeki İsmail Balaban'la fotoğrafını kaldırdı. Atakan ayrıca, profildeki nişanlısının baş harfi 'İ' ve beyaz kalp emojisini kaldırıp, sayfasındaki tüm kareleri de sildi.

Annesinden Survivor yarışmacısı İsmail Balaban’ı yıkan telefon - Resim : 5

 

Annesinden Survivor yarışmacısı İsmail Balaban’ı yıkan telefon ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı ismail balaban Yarışma telefon konuşması gamze atakan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.