Annesi yol gösterdi, ekipler yavru köpeği buldu! İsmini Bakan Soylu koydu

Selin yıktığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde mucizeler de yaşanıyor. Tıpkı arama kurtarma ekiplerine yol gösteren anne köpeğin yavrusunun kurtarılmasını sağlaması gibi... Kuyudan çıkarılan yavru köpeğin isim babası da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu.

Sel felaketinin yıkıma uğrattığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinden yürekleri ısıtan bir haber geldi. Anne köpeğin hareketlerinden şüphelenen arama kurtarma ekipleri kuyuda mahsur kalan yavru köpeği fark etti. Bir buçuk saat boyunca kuyuya tünel kazan ekipler yavru köpeği sağ salim kurtardı.

Yavru köpeği kucaklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, anne ve yavru köpeğin hikayesini ekiplerden dinledi. Bakanı Süleyman Soylu, kuyudan kurtarılan sokak köpeğine 'Bozkurt' ismini verdi.

Bakan Soylu, Twitter hesabından paylaştığı videoya, "Kastamonu Bozkurt'ta, mucizelere de şahit oluyoruz. Anne köpeğin yavrusu için arama kurtarma ekiplerini yönlendirmesiyle, bir buçuk saat sonra yavru köpeğin bulunması" notunu düştü.

Annesi yol gösterdi, ekipler yavru köpeği buldu! İsmini Bakan Soylu koydu ile ilgili etiketler Kastamonu Bozkurt yavru köpek içişleri bakanı süleyman soylu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.