Annesi kemerle dövülürken 5. kattan atladı

Dehşete düşüren olay Sultanbeyli'de yaşandı. İddiaya göre Rabia Tanrıvermiş adlı genç kızının babası eşine ve kızlarına sürekli şiddet uyguluyordu. Uyuşturucu kullandığı ve daha önce de eşini bıçakladığı ileri sürülen baba iddiaya göre o gün de karısını kemerle dövmeye başladı. Annesine uygulanan şiddete dayanamayan Rabia Tanrıvermiş adlı genç kız ise bunun üzerine sinir krizi geçirip 5. kattan atladı. Kaldırıma çarparak yaralanan genç kız kaldırıldığı hastanede can verdi.

Korkunç olay Sultanbeyli Adil Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre; Rabia Tanrıvermiş (23) adnı genç kızın annesi ile babası sürekli kavga ettikleri için psikolojik sorunları vardı. Akşam saatlerinde Tanrıvermiş çifti yine kavga etmeye başladı. İddiaya göre baba Tanrıvermiş, eşini kemerle dövüyordu. Bunun üzerine sinir krizi geçiren genç kız bir anda kalkıp kendisini beşinci kattaki evlerinin balkonundan kaldırıma bıraktı.

Yere sert bir şekilde düşen genç kız ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Rabia Tanrıvermiş'i kanlar içinde buldu. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç kız Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ama doktorların çabaları genç kızı hayatta tutmaya yetmedi. 

KIZLARININ BAŞINDA BİLE KAVGA ETTİLER

Aynı apartmanda oturan ve gürültü üzerine dışarı çıktığını belirten Metin Kızıltaş, "Ailevi mesele olduğunu biliyorum ama detaylı bilgim yok. Kız yerde yatarken hala birbirleri ile kavga ediyorlardı" diye konuştu.

Mahalle sakini Ramazan İçlek ise, "Biz sese indik aşağı, çığlık vardı. Burada zaten bir erkek, ablası vardı. Kızı bağırdı, 'Uyuşturucu kullanıyor, kemerle dövdü, annemi dokuz yerinden bıçakladı' diye. Bunları söyledi diye gitti kıza vurmaya çalıştı, bir de ondan kıyamet koptu. Sonra polisi aradık. Ambulans yetişti kadını götürdüler. Adam kızına bağırıyordu 'Polisi aramak yok' diye. Çığlık atan kızı, 'Kadın cinayeti, kadına şiddet var' dedi. O kıza da gitti saldırdı. Ben de müdahale etmeye çalıştım" ifadelerini kullandı.

Olay yerine sevk edilen polis genç kızın düştüğü binanın önünde ve sokakta geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri ise genç kızın düştüğü kaldırım ve beşinci kattaki ev ile balkonda detaylı inceleme yaptı. Kavga ettikleri ileri sürülen anne ve baba ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Genç kızın hayatını kaybettiği olaya ilişkin soruşturma devam ediyor. 

Annesi kemerle dövülürken 5. kattan atladı ile ilgili etiketler Sultanbeyli Aile içi şiddet polis Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.