Annesi haberi SuperHaber’den öğrendi/Özel

Yasin Börü’nün isminin Gençlik Merkezi’ne verilmesi karşısında çok sevinen anne Hatice Börü, bir isteğini de SuperHaber aracılığı ile duyurdu.

Başbakan Binali Yıldırım, Buca Yasin Börü Gençlik Merkezi açılışı ve Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temel atma töreni programına katılarak konuşma yaptı. Yıldırım, Gençlik Merkezi'ne Yasin Börü'nün isminin verilmesine ilişkin, "Biz Yasin Börü ismini buraya koyarken şunu düşündük. Bu ülke birliğini, beraberliğini, kardeşliğini daima sürdürecek. Bölücülere, FETÖ'cülere, DEAŞ'çılara asla fırsat vermeyecek. İzmir, birliğin, beraberliğin sembol şehridir. Onun için genç yaşta alçak bölücüler tarafından katledilen Yasin Börü'nün ismi Buca'da yaşayacak. Biz gençlerimizi karanlık hesapların kurbanı olarak görmek istemiyoruz." dedi. Yasin’in isminin Buca’da bir gençlik merkezine verildiğini SuperHaber’den öğrenen Hatice Börü, duygularını Arzu Erdoğral ile paylaştı.

Haberi duyunca duygulanan Hatice Börü, şunları söyledi:

Eren’de Yasin’de bu ülkenin çocukları… Eren’in ismi ile birlikte Yasin’in isminin de bir yerlerde yaşatılmasını ben çok istiyordum. Yasin’i hiçbirşey geri getirmeyecek ama inanıyorum ki belki onun ismi anıldığında PKK’nın vahşeti akıllara gelecek. Umut ediyorum ki yaptıklarını ve nasıl haksız olduklarını herkese gösterecek. Yasin’in adı unutulmayacak, biz zaten unutmuyoruz fakat belki bilmeyen bir kişi araştıracak, neden, niçin ismi buraya verildi diye… Yasin’in burada da isminin yaşatılmasını çok istiyorum. Özellikle de Diyarbakır’da. Doğu’da halen onları destekleyenler var. Burada da onun ismi yadedilsin. Onun ismi büyük bir yere verilsin ki PKK’lıların içi yansın, ciğerleri yansın. Haksız olduklarını anlamayacaklar, gözleri kör, kulakları sağır ama ben bir anne olarak bunu da talep ediyorum.

Annesi haberi SuperHaber’den öğrendi/Özel ile ilgili etiketler Buca Binali Yıldırım yasin börü gençlik merkezi hatice börü
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.