Annesi 'Etiler'in ortasında kaçırdılar' dedi

İstanbul Etiler'de İddiaya göre 30 yaşındaki bir İranlı kadın iki kişi tarafından zorla kaçırıldı. Kaybolan kızını annesi "Bir kadın ile erkek kızımı zorla bindirmişler. Bir de arabanın şoförü varmış. Kızımın canından şüphe ediyorum” diye konuştu. Polis iddialar üzerine hareket geçti ancak saatler sonra kadının eve döndüğü ortaya çıktı.

İran uyruklu Marjan Ahadi (30) iddiaya göre 12 Şubat Cuma günü Etiler'da kayıplara karıştı. Emlak danışmanı olarak çalıştığı iş yerinden çıkan Ahadi, Etiler’de arkadaşının arabasından inerek sevgilisi ile buluşacağını söyledi. Arabadan indikten sonra Ahadi’den bir daha haber alınamadı.

SESSİZ SEDASIZ DÖNDÜ

Genç kadının kayıp haberi iddiaları üzerine polis araştırmayı derinleştirmeya başlarken kadının bulunduğu haberi geldi. İddiaya göre arama sırasında genç kadın eve döndü.

Kadının eve döndüğü haberini müdürü sosyal medyadan paylaştı. Ahadi'nin müdürü, "Arkadaşımız bulunmuştur, sağlığı yerindedir" notunu düştü.

ANNESİ KAÇILIRDI DEMİŞTİ

Üç yıldır İstanbul'da yaşayan kızının 1’i kadın 3 kişi tarafından kaçırıldığını iddia eden anne Maryam Ahadi, polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulunmuştu. Gözyaşı dökerek kızına seslenen anne Maryam Ahadi, çok sevdiğini ve kızı olmadan yaşayamadığını söylemişti.

'BİR KADIN BİR ERKEK ZORLA BİNDİRMİŞLER'

Kamera görüntüleriyle ilgili konuşan anne Ahadi, “Kaçırıldığı belli oldu. Kameralarda görüntüleri çıktı. Birkaç insandan şüphem var. Kimdir, bilmiyorum. Düşünüyorum. Biri olabilir, kızımı tanıyanlardır. Bu programlı bir kaçırmadır. Arabada bir kadın ile erkek kızımı zorla bindirmişler. Bir de arabanın şoförü varmış. Üç kişi. Gri bir arabaymış. Gören de var. Zaten orada insanlar görmüşler” diye konuştu.

KIZIMIN HAYATINDAN ŞÜPHE EDİYORUM

Çok kötü olduğunu söyleyen anne Ahadi, “Nefes alamıyorum. Kızım yok. Yaşam gücümü yitirmişim. Normal hayatım bitmiş. Çok kötü durumdayım. Burada da yalnızım. Akrabam da yok. Kızımın canından şüphe ediyorum. Eminim onları tutuklarlar. İnşallah kızıma sağ salim kavuşurum” ifadelerini kullanmıştı.

NASIL BÖYLE BİR ŞEY YAPARSINIZ

Kızını kaçırdığını düşündüğü kişilere seslenen Ahadi şunları söylemişti: “Sizin vicdanınız, aileniz yok mu? Sizde akraba, anne, kardeş yok mu? Nasıl böyle bir şey yapabiliyorsunuz? Nasıl insanlarsınız? Anneniz size süt vermemiş mi? Anne kucağında uyumadınız mı? Allah sizi bildiği gibi yapsın. Sizi bulacağım. İnşallah adalet, Türkiye’nin emniyeti sizi bulacak. Sizin cezanızı verecek.”

(İHA)

Annesi 'Etiler'in ortasında kaçırdılar' dedi ile ilgili etiketler İstanbul kaçırma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.