Annesi Erdoğan'dan yardım istemişti: Faslı Yusuf bebek bakanlığın uçağı ile Türkiye'ye geliyor!

Fas'ta ve Hollanda'da hastalığına tedavi bulunamayan Faslı Yusuf bebeğin annesinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek Türkiye'den yardım istemesi sonrası Sağlık Bakanlığı harekete geçti. Twitter hesabından güzel haberi duyuran Bakan Koca, Faslı Yusuf bebeğin Türkiye'ye getirilmesi için bakanlığa ait uçağın Hollanda'ya hareket edeceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yusuf bebeğin annesinin yardım isteğini geri çevirmeyerek Bakanlığa ait uçağın Hollanda'ya hareket edeceğini açıkladı.

"UÇAĞIMIZ BU SABAH KALKIYOR"

Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Faslı Yusuf bebeğin bir hastalığı var. Ne doğduğu Hollanda'da ne Fas'ta çare bulunabildi. Annesine, 'İsterseniz çocuğunuzun hayatını sonlandırabiliriz' denmiş. O ise umudunu, yardımları karşılığında beklentisi yok dediği Cumhurbaşkanımıza bağladı. Uçağımız bu sabah kalkıyor" ifadelerini kaydetti.

Annesi Erdoğan'dan yardım istemişti: Faslı Yusuf bebek bakanlığın uçağı ile Türkiye'ye geliyor!

 

Annesi Erdoğan'dan yardım istemişti: Faslı Yusuf bebek bakanlığın uçağı ile Türkiye'ye geliyor! ile ilgili etiketler Bebek Türkiye Sağlık Bakanı uçak Erdoğan faslı yusuf bakanlık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.