Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinde Düğüm Çözülüyor! Sadun'dan DNA Testi Hamlesi Geliyor!

tv8 dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk 4. bölümüyle gerçekleri birer birer ortaya dökecek. Çocuğunu kaybetmiş bir annenin kendisini yine kendi çocuğuyla teselli etmesi milyonları etkilemişti. Ancak Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yeni bölümde düğüm çözülüyor. Detaylar haberimizde.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ağlatan hikayesiyle Çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. İrem Helvacıoğlu, Selin Yenince ve Engin Öztürk'ün başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümüne DNA testi damga vuracak. Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinde Düğüm Çözülüyor! Sadun'dan DNA Testi Hamlesi Geliyor! Detaylar haberimizde...


Engin Öztürk'ün Sadun karakterini oynadığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde düğüm Sadun'un gizlice yaptıracağı DNA Testi ile çözülüyor. Kaybettiği çocuğu sonrası yine kendi çocuğuyla teselli bulan Defne'nin gözyaşlarının son bulacağı bölümler ileride olsa da asıl hamle yeni Annenin Sırrıdır Çocuk yeni bölümde geliyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinde Düğüm Çözülüyor! Sadun'dan DNA Testi Hamlesi Geliyor!

Defne'nin Gözyaşları DNA Testi ile Son Buluyor!

İrem Helvacıoğlu'nın başarılı performansıyla ekrana getirdiği Annenin Sırrıdır Çocuk Defne, hastaneye yatırılan çocuğun kendi çocuğu olduğunu bilmese de bu üzüntüye daha fazla dayanamaya Sadun gizlice DNA testi yaptırıyor.

Meryem'in çocuğu Defne'ye vermek istememesi de bu hamlede etkili olurken gelecek DNA testi sonrası Defne ve Meryem arasında yeni bir savaşın başlayacağını gösteriyor.

Müge Uğurlar'ın yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu Makbule Kosif'in yaptığı Annenin Sırrıdır Çocuk 4. bölümüyle yarın akşam TV8 ekranlarında olacak.

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinde Düğüm Çözülüyor! Sadun'dan DNA Testi Hamlesi Geliyor! ile ilgili etiketler Defne annenin sırrıdır çocuk sadun meryem dna testi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.