Annemin Yarası filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Annemin Yarısı filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Peki, Annemin Yarası filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Annemin Yarısı filmi bugün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler araştırmalar yapmaya devam ediyor. Annemin Yarısı filminin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor. Peki, Annemin Yarası filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Annemin Yarası filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

ANNEMİN YARISI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Salih 18 yaşına geldiğinde kayıp ailesini bulmak üzere kaldığı yetimhaneyi terk eder ve babasını ararken bir çiftlikte işe başlar. Hiç ummadığı bir anda kendine sıcak bir yuva bulmuştur. Ancak bazı sırlar zamanla açığa çıktıkça Salih ve etrafındaki insanlar için gergin günler birbirini kovalamaya başlayacaktır.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Annemin Yarısı filmi bu akşam saat 19:00 - 21:00 arasında yayınlanacaktır.

OYUNCULARI KİMLERDİR?

Annemin Yarısı filminin oyuncu kadrosunda  Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık, Bora Akkaş yer alıyor.

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır. 

İki ağabeyi ve bir ablası olan oyuncu, 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır. 

Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultan'a paralel olacak kadar gelişmiştir.

2013 yılında Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanıp diziden ayrılmıştır.

Annemin Yarası filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler TV8 Meryem Uzerli Ozan Güven film 2020 film izle sinema filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.