Annelerin yüreğindeki ateş, terörü bitirecek!

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece eşini, annesini, babasını, evladını, kardeşini kaybeden kadınlar ile o gece kahramanca mücadele veren kadın gaziler bir araya gelip 21 Eylül Cumartesi günü Diyarbakırlı annelere destek verecek.

15 Temmuz Derneği Kadın Komisyonu, Diyarbakırda evlat nöbeti tutan ailelere destek vermek için buluşuyor. Hain darbe girişiminin yaşandığı gece eşini, annesini, babasını, evladını, kardeşini kaybeden kadınlarımız ile o gece kahramanca mücadele veren kadın gaziler bir araya gelip Diyarbakırlı annelere destek veriyor.

Şehidimiz Prof. Dr. İlhan Varank’ın ablası ve 15 Temmuz Derneği Kadın Komisyonu Başkanı Ayşe Aslantürk’ün yapacağı basın açıklaması, 21 Eylül Cumartesi günü Saat: 16.00’da Şehitler Makamı’nda gerçekleşecek.

15 Temmuz şehit ailelerinin Diyarbakırlı annelara vereceği bu anlamlı desteğin tüm Türkiye'ye yayılması ve teröre karşı ortak bir tavrın oluşması için düzenlenilen basın açıklamasına basın mensuplarının katılımı bekleniyor.

 

Annelerin yüreğindeki ateş, terörü bitirecek! ile ilgili etiketler Diyarbakır 15 Temmuz darbe girişimi Şehit 15 Temmuz Derneği
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.