Anneler Günü'nde dehşet! Oğlu ve kocası balkonda dakikalarca dövdü!

Tüm dünyada annelerin saygı gösterilip anıldığı bir günde Esenyurt'ta kahreden bir olay yaşandı. Bir kadın evinin balkonunda kocası ve oğlu tarafından dakikalarca darp edildi. "İmdat" çığlıkları mahalleyi inletirken kadın, komşuların ihbarı üzerine eve gelen ekiplere eşinden ve çocuğundan şikayetçi olmadığını söyledi.

Anneler Günü'nde dehşete düşüren olay Esenyurt Çınar Mahallesi’nde yaşandı. Yosma A. isimli kadın, evinin balkonunda oğlu Tolga A. ve eşi Ekrem A. tarafından yumrukla darp edildi. Dehşet anları komşular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

"30 YILLIK EŞİM, ÖZEL BİR SEBEPLE KAVGA ETTİK"

O anları gören bir vatandaş, cep telefonuyla görüntüleyerek polise de ihbarda bulundu.
İhbar üzerine olay yerine gelen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri kadın ile görüştü. Anneler Günü'nde dayak yiyen kadın şikayetçi olmadığını belirterek, "30 yıllık eşim özel bir sebeple kavga ettik" dediği öğrenildi.

Anneler Günü'nde dehşet! Oğlu ve kocası balkonda dakikalarca dövdü!

DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Darp anına ilişkin görüntülerde kadının balkon demirlerine tutunarak “imdat” diyerek yardım istediği görülüyor. Görüntülerin devamında ise kadının kendini döven şahıslara 'elini çek' diyerek bağırması da yer alıyor.

Anneler Günü'nde dehşet! Oğlu ve kocası balkonda dakikalarca dövdü! ile ilgili etiketler Esenyurt Anneler Günü balkon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.