Anneler Günü teraryum fiyatı 2021! Çiçek Sepeti Anneler Günü hediyesi teraryum bakımı nasıl yapılır?

Anneler Günü için teraryum fiyatları 2021 yılında yeniden araştırılmaya başlandı. Geçen sene son ortalamalara göre; Çiçek Sepeti’nde en çok satılan ürünler arasında yer alan teraryum bakımı nasıl olur sorusu gündeme geldi. Peki, teraryum bakımı nasıl olur?

2021 yılı Anneler Günü yaklaşırken teraryum fiyatları bir kez daha gündem oldu. Çiçek Sepeti’nde en çok satılan ve rağbet gören ürünler arasında yer alan teraryum; fanus içerisinde yetiştirilen bir bitki türü olarak bilinmektedir. Evlerin değişilmez aksesuarları arasında yer alan terraryum, Anneler Günü içinde vazgeçilmez hediyelerinden bir tanesidir.

TERARYUM NASIL SULANIR?

Teraryum, yaz aylarında haftada iki kere, kış aylarında ise haftada 1 kez sulanmaktadır. Sukulent ile hazırlanan teraryumların sulanması, su spreyleri yardımı ile yapılmaktadır. Sulamadan önce parmağınızı toprağa hafifçe batırarak toprağın nemini test etmenizde büyük bir fayda vardır.

Anneler Günü teraryum fiyatı 2021! Çiçek Sepeti Anneler Günü hediyesi teraryum bakımı nasıl yapılır?

Teraryum çok az bir miktar su ile idare edebilir. İçerisinde bulunan düzenek nemli kalması açısından oldukça önemlidir. Sulama işlemleri yapılırken suyun toprağa gelmesi, çiçeğin yüzeylerine gelmemesi kilit noktadır.

TERARYUM BAKIMI NASIL YAPILIR?

Teraryum bakımı kesinlikle zor değildir. Biraz hassasiyetle bitkileriniz uzun yıllar sağlıklı kalabilir. Teraryumun yaz aylarında aydınlık bir ortamda tutulmalıdır. Teraryum az ışık aldığı zaman yeteri kadar beslenmeyince yapraklarında solmalar yaşanır. Bunu önlemek için doğru ışığı bulmak önemlidir.

Anneler Günü teraryum fiyatı 2021! Çiçek Sepeti Anneler Günü hediyesi teraryum bakımı nasıl yapılır? - Resim : 2

Teraryumların doğrudan güneş ışığı almamasına da özen gösterilmelidir. Teraryum doğru ışığı bulamadığı takdirde, bitkiler yapraklarını dökerek hemen ardından da sararmalar ve solmalar oluşur. Eğer bitkiniz gün ışığı almıyorsa, daha az su vermenizde fayda vardır.

ANNELER GÜNÜ TERARYUM FİYATI 2021

Çiçek Sepeti’nde Anneler Günü için teraryum fiyatları 110 TL’den başlamaktadır.

Anneler Günü teraryum fiyatı 2021! Çiçek Sepeti Anneler Günü hediyesi teraryum bakımı nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Anneler Günü teraryum anneler günü hediyesi çiçek sepeti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.