Anneler Günü indirimleri 2021 9 Mayıs Anneler Günü'nde nerelerde indirim var? İndirim yapan markalar

9 Mayıs 2021 Anneler Günü için heyecan başladı. Annelerini bu özel günde sevindirecek hediye arayışına giren vatandaşlar, markaların Anneler Günü özel indirimleri hakkında internette araştırmalarına başladı. İşte Anneler Günü indirim yapan markalar

2021 Anneler Günü önümüzdeki pazar günü kutlanacak. Sokağa çıkma yasağı nedeniyele dükkanların kapalı olacağı 9 Mayıs Anneler Günü indirimi yapan markalar, internet sitelerinden reklamlarına da başladı. Arçelik, Flo ve Samsung gibi firmalar Anneler Günü için indirim yapacak.

Anne, anlamı her insanda farklılık gösteren bir kavramdır. Hepimizin hayatında izleri olan, bizleri yetiştiren anneler için anneler günü kutlamaları, evlatlarla birarada vakit geçirmek demektir. Bu özel günde anneleri hediye alacaklar için birçok firma indirim kararı aldı. Peki anneler gününde indirim yapan markalar hangileri?

ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLERİ 2021

FLO

Anneler Günü'ne özel indirim yapan markalardan Flo yüzde elliye varan indirimler başlattı. 

Flo açıklamasına göre, Anneler Günü için hediye arayışında olanlara Flo, moda ve konforu en cazip fiyatlarla sunuyor.

Flo'nun Anneler Günü'ne özel kampanyası kapsamında www.flo.com.tr'den yapılacak alışverişlerde seçili ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler uygulanıyor.

Flo, 39 TL'den başlayan fiyatlarla annesi için hediye arayışında olanlara geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Flo'da her yaşa ve tarza uygun modeller bulunuyor.

SAMSUNG'DA ANNELER GÜNÜ İÇİN ÖZEL İNDİRİM

Samsung’un Anneler Günü'ne özel, akıllı telefonlardan tabletlere, akıllı saatlerden elektrikli süpürgelere kadar birçok üründe başlattığı kampanyada birbirinden cazip fırsatlar kullanıcılarını bekliyor.

Samsung'dan yapılan açıklamaya göre 9 Mayıs’a kadar devam edecek kampanya kapsamında Samsung online mağazası (https://shop.samsung.com/tr) üzerinden yapılacak alışverişlerde Galaxy S20 ve Galaxy Note20 Serisi akıllı telefonlarda yüzde 18 KDV indiriminden faydalanılabiliyor.

Galaxy A Serisi akıllı telefon ve Galaxy Watch3 akıllı saat alımlarında 300 TL’ye varan hediye çeki, Galaxy tabletlerde de 100 TL indirim fırsatı kazanılabiliyor. Samsung VC07R302MVR/TR toz torbasız elektrikli süpürge de Anneler Günü’ne özel KDV dâhil 799 TL gibi uygun bir fiyata satışa sunuluyor.

ARÇELİK

Arçelik, Anneler Günü’ne özel fırsatla müşterilerini sevindiriyor. Telva Kahve Makinesi’nde Anneler Günü’ne özel kampanya alıcılarını bekliyor. Cook sense teknolojisi sayesinde bol köpüklü ve taşırmadan bir kahve içmek istiyorsanız Arçelik’in Anneler Günü’ne özel Telva Kahve Makinesi 300 TL yerine 199 TL’ye sizi bekliyor.

 

 

 

 

 

Anneler Günü indirimleri 2021 9 Mayıs Anneler Günü'nde nerelerde indirim var? İndirim yapan markalar ile ilgili etiketler Anneler Günü anneler günü indirimleri anneler günü indirim yapan markalar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.