Anneler Günü en güzel gümüş takı modelleri! En ucuz ve kaliteli gümüş takı nereden alınır?

Anneler Günü en güzel gümüş takı modelleri! 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü'ne sayılı günler kala, annesinin Anneler Günü'nü kutlamak ve onun için hediyeler hazırlamak isteyen birçok kişi gümüş takı modellerini merakla araştırıyor. Mai Silver'ın Anneler Günü'ne özel kampanyalarını sizler için araştırdık. Mai Silver kolye, küpe ve bileklik seçenekleri ile Anneler Günü'nde sizleri yalnız bırakmıyor. İşte, Anneler Günü en güzel gümüş takı modelleri! Detaylar haberimizde..

Anneler Günü en güzel gümüş takı modelleri! Genellikle mayıs ayının ikinci pazarında kutlanan Anneler Gününe kısa bir zaman kaldı. Annesinin, Anneler Günü'nü kutlamak isteyenler en güzel gümüş takı modellerini arama motorlarından araştırmaya başladı. Mai Silver bu özel günde kararma yapmayan birbirinden özel takı seçenekleri ile annenizi mutlu etmenize yardımcı oluyor. Mai Silver'ın en kaliteli ve en ucuz takı seçeneklerini sizler için araştırdık. İşte, Anneler Günü en güzel gümüş takı modelleri! En ucuz ve kaliteli gümüş takı nereden alınır? Detaylar haberimizde...

EN GÜZEL GÜMÜŞ TAKI ALTERNATİFLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

MAİ SİLVER SEVGİLİ KOLYE İÇİN TIKLAYINIZ!

Mai Silver Anneler Günü'ne özel kampanyaları ile sizlerle buluşuyor..

Birbirinden güzel takı seçenekleri ile Annenizi bu özel günde mutlu edebilirsiniz..

MAİ SİLVER GÜMÜŞ GEZEGEN KOLYE İÇİN TIKLAYINIZ!

Mai Silver tarafından üretilen bu kolye 925 gümüşten imal edilmiştir.

Ürüne rose kaplama uygulanmıştır.

Mai Silver'ın ürünleri kararma yapmamaktadır. 

MAİ SİLVER SONSUZ AŞK KOLYESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Annenize Mai Silver'dan sonsuz aşk kolyesi hediye edebilirsiniz..

 

MAİ SİLVER YONCA KOLYE İÇİN TIKLAYINIZ!

Gümüş cilalı yonca kolye en çok tercih edilenler arasında yer alıyor..

MAİ SİLVER DAMLA AĞAÇ KOLYESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Mai Silver damla ağaç kolyesi..

MAİ SİLVER ANNE ÇOCUK KOLYESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Mai Silver anne çocuk kolyesi Anneler Günü'ne özel en güzel hediyelerden biri olacaktır.

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Dünyanın çeşitli ülkelerinde Anneler Günü’nün farklı tarihlerde kutlanmasına karşın, Danimarka, Finlandiya, İtalya, Türkiye, Avustralya ve Belçika’da Anneler Günü mayıs ayının ikinci pazarında kutlanmaktadır. Dolayısıyla ülkemizde Anneler Günü 10 Mayıs 2020 tarihinde kutlanacak.

ANNELER GÜNÜ TARİHÇESİ!

Tarihteki ilk anneler günü kutlamaları, antik Yunan’da, tanrıların anası Rhea onuruna düzenlenen bahar kutlamalarına dayandırılabilir. 1600’lerin İngiltere’sinde “Anneler Pazarı” kutlanırdı.

Hıristiyanlığın Avrupa’da yaygınlaşmasıyla kutlama biçim değiştirerek “Kilise Ana” kutlamasına dönüştü. Kendilerine hayat veren ve kötülüklerden koruyan gücün “Kilise Ana” olduğuna inanılırdı. Zamanla kilise festivali ile “Anneler Pazarı” kutlamaları karıştı ve insanlar, kiliseyle birlikte annelerine de şükranlarını sunar oldular.

 

 

 

 

 

Anneler Günü en güzel gümüş takı modelleri! En ucuz ve kaliteli gümüş takı nereden alınır? ile ilgili etiketler Anneler Günü anneler günü gümüş takı anneler günü hediyesi Mai Silver takı aksesuar gümüş takı kolye yüzük bileklik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.