Anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü...

Gaziantep'te sahur vakti cinnet getiren bir kişi, anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Anne ve babanın cenazesi, şüphe üzerine bugün iftardan sonra bulundu.

İddiaya göre, İstanbul'da çalışan ve ramazan ayı nedeniyle ailesinin yasadığı Gaziantep'in İslahiye ilçesi Sulunağara mahallesine gelen M.U (27) sahur vakti tartıstığı babası Ali Uçar'ı (61) bogazını keserek öldürdü. Daha sonra mutfakta yemek hazırlayan annesi Nezihe Uçar'ı da bıcak darbeleriyle öldürdü.

Babasinin cesedini pencereden gözükmemesi için halıya saran M.U. iftar vaktine kadar cenazlerle birlikte evde kaldı. İftar için yemek getiren ve ailesini soran komşularına ''Çok güzel bir yerdeler.'' cevabını veren M.U.,ifarın ardından babasının aracına binerek kaçtı.

Komşuların ihbarı üzerine M.U'nun amcası ve mahalle muhtarı Ramazan Uçar, jandarma ile birlikte eve girdi. Uçar, oturma odasında kardeşi Ali Uçar ve mutfakta yengesi Nezihe Uçar'ın cansız bedenini buldu.

Jandarma ve savcılık incelemesinin ardından karı kocanın cenazeleri İslahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. M.U., ise babasına ait 31 KEK 35 plakali araç ile 1 Nolu Mülteci kampı yanindaki uygulama nokasında yakalanarak gözaltına alındı.

Anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü... ile ilgili etiketler Gaziantep cinnet cinayet evlat anne baba
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.