Anne ve babalarının cesedi ile 3 gün uyudular

Rusya'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. 5 yaşındaki kız çocuğu ile 1 yaşındaki kardeşi tam 3 gün boyunca anne ve babalarının cesedi ile uyudu. Olay, kız kardeşi ile eşinden haber alamayan Natalia Bakulina'nın telefonuna 5 yaşındaki kız çocuğunun cevap vermesi ile ortaya çıktı. Küçük kız teyzesine "Annem ve babam uzun zamandır uyuyor" dedi. Bunun üzerine eve gelen yakınları genç çifti yataklarında ölü buldu.

Dehşete düşüren olay Rusya'nın Bolshoye Kuzomkino kentinde yaşandı. 

Alexander (30) ve Viktoria Yakunin (25) adlarındaki genç çift katılmaları gereken aile toplantısına gitmedi.

Viktoria'nın kardeşi Natalia Bakulina aile toplantısına haber vermeden gelmeyen çiftin evlerini aradı. 

5 YAŞINDAKİ KIZ TELEFONU AÇTI

Bakulina'nın telefonuna çiftin 5 yaşındaki kızları cevap verdi. Küçük kız, anne ve babasının uzun zamandır uyuduğunu ve tenlerinin renginin tamamen siyaha döndüğünü söyledi. Küçük kız 1 yaşındaki erkek kardeşine de kendisinin baktığını ifade etti.

Anne ve babalarının cesedi ile 3 gün uyudular

ŞOK GEÇİRİP ÇIĞLIK ÜZERİNE ÇIĞLIK ATTI

Küçük kızın bu sözleri üzerine koşarak eve geldiğini belirten Viktoria'nın kız kardeşi Natalia Bakulina (36), çifti yataklarında ölü bulduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Eve koştum ve her şeyi gördüm, en son çığlık atıyordum. Olayın şokunu uzun süre atlatamadım"

Viktoria'nın annesi 61 yaşındaki Galina Yasturbenko ise "İnsanlar onları yakarak kutulamamız gerektiğini söylüyor, ancak ben yapamam. Kimse ne olduğunu bilmiyor, hepimiz şok olduk" sözleri ile yaşadığı acıyı paylaştı.

Anne ve babalarının öldüğünün farkında olmayan ve uyuduklarını zanneden 5 ve 1 yaşındaki iki çocuğun ise 3 gün boyunca anne ve babalarının cesedi ile birlikte uyuduğu anlaşıldı. 

YEDİKLERİ TURŞU ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR

Gaz fabrikasında çalıştığı Alexander'ın, Viktoria ile birlikte yatmadan önce büyükannesinin yaptığı turşulardan yediği belirlendi. Genç çiftin turşuda oluşabilecek Botulinum toksini nedeniyle öldükleri düşünülüyor. Genç çiftin içkiden zehirlendiği iddiaları üzerine konuşan komşuları, çiftin alkol kullanmadığını ve 'mükemmel bir çift' olduklarını ifade ettiler.

İki çocuğun velayeti ise Alexander'ın babasına verildi.

Anne ve babalarının cesedi ile 3 gün uyudular ile ilgili etiketler Rusya aile
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.