Anne ve babaları evde yalnız bıraktı! 3 küçük çocuk çıkan yangından son anda kurtarıldı

Rusya'da yangın çıkan dairenin balkonunda 3 küçük çocuk mahsur kaldı. Balkona merdiveni ile ulaşan 2 Rus itfaiyeciden biri alevlerin ve yoğun dumanların sardığı balkona uzanarak 4, 7 ve 8 yaşlarındaki 3 çocuğu kurtardı. Çocukların kurtarılma anı çevredekiler tarafından kayıt altına alındı. Anne ve babanın evde olmadığı ortaya çıktı.

Rusya'nın Novosibirsk kentinde 9 katlı binanın 5. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbarı alan itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Anne ve babaları evde yalnız bıraktı! 3 küçük çocuk çıkan yangından son anda kurtarıldı

Balkonda bulunan çocukların yardım istemesi üzerine 9 katlı binanın beşinci katında bulunan dairenin balkonuna itfaiye merdiveni ile ulaşan 2 Rus itfaiyeciden biri alevlerin ve yoğun dumanların sardığı balkona uzanarak 4, 7 ve 8 yaşlarındaki 3 çocuğu kurtarıp meslektaşına verdi. Çocukların kurtarılma anı çevre sakinleri tarafından görüntülenirken, çocuklar hastaneye kaldırıldı.

Anne ve babaları evde yalnız bıraktı! 3 küçük çocuk çıkan yangından son anda kurtarıldı - Resim : 2

DUMANDAN ZEHİRLENEN ÇOCUKLAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, itfaiye ekiplerinin ihbarın ardından 5 dakika içerisinde adrese ulaştığını ve yangına anında müdahale edildiğini açıkladı. Ailenin evde olmadığı, 3 çocuğun derhal kurtarıldığı ifade edildi. Hastaneye kaldırılan çocukların vücutlarında orta derece yanıklar olduğu ve yoğun dumandan zehirlenen çocukların tedavi altına alındıkları öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın 20 dakika içerisinde söndürülürken, daire küle döndü.

Yangının çıkış nedeni araştırılırken, anne ve babanın ifadesinin alınacağı ve olayla ilgili bölge savcılığının soruşturma başlattığı belirtildi.

Anne ve babaları evde yalnız bıraktı! 3 küçük çocuk çıkan yangından son anda kurtarıldı ile ilgili etiketler Rusya yangım 3 çocuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.