Anne ve 5 çocuğu ölümden döndü

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bir baba, eve geldiğinde eşi ve 5 çocuğunu hareketsiz halde buldu. Panikleyen baba komşulardan yardım istedi. Sobadan sızan karbonmoksitten zehirlenen yabancı uyruklu anne ile 5 çocuğu ölümün kıyısından kurtarıldı.

Yüreklerin ağıza geldiği olay, Sakarya'nın Serdivan ilçesi Köprübaşı Mahallesi'nde meydana geldi.

Aralık Caddesi 4046 no’lu sokakta, F.A. isimli baba, evine geldiğinde eşi ve 5 çocuğunu hareketsiz şekilde buldu. Panikleyerek evden çıkan yabancı uyruklu F.A., komşularından yardım istedi.

Durumu fark eden vatandaşlar, olayı sağlık ekiplerine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Anne ve 5 çocuğu ölümden döndü

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen anne ve 5 çocuğu ilk müdahaleleri sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İHA

Anne ve 5 çocuğu ölümden döndü ile ilgili etiketler Sakarya soba gazı karbonmonoksit zehirlenmesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.