Anne olmasına saatler kaldı... Demet Evgar doğum için hastaneye yattı

6 yıllık sevgilisi Levent Babataş ile geçtiğimiz Mart ayında evlenen 42 yaşındaki oyuncu Demet Evgar, kızı Mavi'yi kucağına almaya hazırlanıyor. Normal doğum yapmak isteyen Evgar bugün İstanbul'da bulunan özel bir hastaneye yattı. Demet Evgar saatler sonra kızını kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşayacak.

2016 yılından beri aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile Mart ayında sade bir törenle nikah masasına oturan Demet Evgar, Mayıs ayında da Emirgan'daki evinin bahçesinde düğün yapmıştı. Evlendiğinde hamile olan ünlü oyuncu Demet Evgar kızı Mavi’yi dünyaya getirmek için hastaneye yattı.

 demet-evgar-dogum-icin-hastaneye-yatti


Daha önce rol aldığı Vatanım Sensin, Avlu, Güneşi Gördüm, 1 Kadın 1 Erkek, Emret Komutanım, Çınaraltı, Alev Alev gibi yapımlarla adından söz ettiren Demet Evgar ilk kez anne olmaya hazırlanıyor. Kızını kucağına almak için sabırsızlanan ünlü oyuncu bugün doğum için hastaneye yattı.

KIZINI İSTANBUL'DA DÜNYAYA GETİRECEK

Tv100’den Barış Agil’in haberine göre; Evgar, bebeğini Taksim Acıbadem Hastanesi’nde dünyaya getirecek. 42 yaşındaki Evgar’ın normal doğum yapmak istediği biliniyor.

Geçen mart ayında işletmeci Levent Babataş’la evlenen ünlü oyuncu doğacak kızına Mavi adını vereceğini açıklamıştı. Demet Evgar bir süredir şaman geleneklerine uygun yaptığı doğum ritüelleriyle adından söz ettiriyordu.

demet-evgar

demet-evgar-dogum

 

Anne olmasına saatler kaldı... Demet Evgar doğum için hastaneye yattı ile ilgili etiketler Demet Evgar Levent Babataş doğum normal doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.