Anne öldü oğlu sağ kurtarıldı, bir anne ile 4 çocuğu kurtarılmayı bekliyor

İzmir'de enkaz altında bir anne ile oğluna ulaşılmıştı. Ancak ilk olarak enkazdan bir ceset çıkartıldı. Vefat eden kişinin bir süre önce damar yolu açılarak serum verilen anne olduğu öğrenildi. Annenin cesedinin alınmasından kısa süre sonra ise bu kez oğlu sağ olarak enkazdan çıkartıldı. Aynı binada ekipler şu anda tespit edilen anne ile 3 çocuğunu kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor...

Merkez üssü Seferihisar olan 6.6 büyüklüğündeki İzmir depreminde yıkılan binaların biri de Bayraklı ilçesi 258. sokakta bulunan Doğan apartmanıydı. 

Ekipler burada bir anne ile 28 yaşındaki oğluna ulaştı.

Anne ve oğlu yaralıydı. Arama kurtarma ekipleri ilk olarak enkaz altındaki anne ve oğluna damar yolu açıp serum bağladı. 

Yaklaşık 1 saat sonra ise enkazdan ilk olarak anne çıkartıldı. Ancak anne vefat etmişti. 

Annenin cansız bedeni enkazdan alınıp ambulansa götürülürken ekipler çabalarını oğlu kurtarmaya yöneltti. Yaklaşık 10 dakika sonra 28 yaşındaki oğula ulaşan ekipler onu sağ olarak enkazdan çıkarmayı başardı. 

Bir sedye üzerinde enkazdan alınan 28 yaşındaki genç ambulansla hastaneye kaldırılırken ekipler bu kez cihazlar ve arama kurtarma köpekleri tarafından enkazda 4 kişilik bir aileyi daha tespit etti. 

Bir anne ile en küçüğü 10 yaşında olan 3 çocuğu olduğu belirtilen enkazdaki kişilere ulaşma çabaları sürüyor...

Anne öldü oğlu sağ kurtarıldı, bir anne ile 4 çocuğu kurtarılmayı bekliyor ile ilgili etiketler İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.