Anne Kadriye Deniz'den Samar Dadgar'a olay sözler: “Bu gelin Feyza’dan da beter”

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan’dan olaylı bir boşanma süreci yaşarken kendisinden 24 yaş küçük olan yeni sevgilisi İranlı Samar Dadgar ile görüntülendi. Deniz’in annesi Kadriye Deniz’in Dadgar hakkında söylediği iddia edilen sözler, magazin gündeminde geniş yer buldu.

Oğlu Kuzey’in velayet davası sonrasında sosyal medya hesapları üzerinden aşklarını ilan eden Özcan Deniz ile Samar Dadgar ikilisi yan yana görüntülendi. Anne Kadriye Deniz’in ise oğlunun Dadgar ile olan ilişkisine onay vermediği ve bu durumdan rahatsız olduğu kaydedildi.

50 yaşındaki ünlü şarkıcı Özcan Deniz kendisinden 24 yaş küçük olan Samar Dadgar ile Nişantaşı’nda görüntülendi. İranlı tasarımcı sevgilisi Dadgar ile Nişantaşı’nda bir restorana giren Deniz’in oldukça mutlu olduğu gözlemlendi.

Anne Kadriye Deniz'den Samar Dadgar'a olay sözler: “Bu gelin Feyza’dan da beter”

Bulundukları mekanın iç kısımlarına doğru giderek gözlerden uzak kalmaya çalışan ikilinin son dönemde özellikle Deniz’in ailesine cevap niteliğinde olduğu iddia edildi. İkili kendilerine sorulan soruları yanıtsız bırakırken ailesiyle arası açılan Deniz’in annesi Kadriye Deniz’de bu duruma sessiz kalmadı.

Anne Kadriye Deniz'den Samar Dadgar'a olay sözler: “Bu gelin Feyza’dan da beter” - Resim : 2

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Seren Serengil ise Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz'in Samar Dadgar için “Bu gelin Feyza’dan da beter” cümlesini kullandığını söyledi.

Anne Kadriye Deniz'den Samar Dadgar'a olay sözler: “Bu gelin Feyza’dan da beter” ile ilgili etiketler Özan Deniz Kadirye Deniz samar dadgar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.