"Anne giyin artık utanıyorum!"

51 yaşındaki İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley'in bikini tasarımlarını tanıttığı fotoğrafları 15 yaşındaki oğlunu isyan ettirdi.

51 yaşındaki İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley'e, 15 yaşındaki oğlu Damian'dan tepki geldi. Annesiyle ilgili şakalara göğüs germek zorunda kalan genç adamın zor anlar yaşadığı belirtildi.

ARKADAŞLARI DALGA GEÇİYOR

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Elizabeth Hurley'nin sosyal medyada yayınladığı cesur fotoğrafları nedeniyle arkadaşları tarafından dalga geçilen Damian, annesinin bu yaptığına son vermesini ve artık giyinik pozlar paylaşmasını istedi.

"Anne giyin artık utanıyorum!"

UYARILARI PEK DİKKATE ALMIYOR

Hurley, oğlunun ricasını ciddiye alıyor gibi görünmüyor. Zira kendi yaşındaki bakımsız kadınları oğluna göstererek "Böyle görünsem daha mı iyi?" diye sorduğu söyleniyor.

Oyunculuk ve modelliğin yanında bikini tasarımları da yapan Hurley'nin, 'giyinik' pozlar paylaşıp paylaşmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

 

"Anne giyin artık utanıyorum!" ile ilgili etiketler Elizabeth Hurley bikinili poz oğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.