Anne acısıyla yıkılan Emine Ün yaşadığı zorlu süreci anlattı

Sinema ve tiyatro oyuncusu Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Bolverdi geçtiğimiz Ağustos ayında koronavirüse yakalandıktan kısa bir süre sonra yoğun bakımda tedavi altına alınmış ve yaşam mücadelesini kaybetmişti. Uzun bir aranın ardından Etiler'de ortaya çıkan 43 yaşındaki oyuncu yaşadığı zorlu süreci anlattı.

İbrahim Erkal ile birlikte oynadığı 'Canısı' filmiyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Emine Ün, 24 Ağustos'ta koronavirüse yenik düşen annesi Müzeyyen Bolverdi'nin vefatıyla yıkılmıştı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bolverdi gözyaşları içinde Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanmıştı. Annesinin ölümüyle sarısılan oyuncu Emine Ün, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Güzel oyuncu gazetecilerle konuşarak geçirdiği zorlu süreci anlattı.

Emine Ün

'DİZİ OLMASINI ÇOK İSTİYORUM'

Bir mücevher markasının reklam filmiyle ekranlarda olan ve reklam anlaşmalarını devam ettiğini söyleyen oyuncu, "Yeni projelerim olacak. Dizi olmasını çok istiyorum." diyerek yeni projelerle ekranlarda olacağının müjdesini verdi.


'ÇALIŞMAK EN GÜZEL TERAPİ OLACAK'

Zor bir süreç geçirdiğini söyleyen Ün, "Annemi kaybedeli 40 gün oldu. Bu süreci çalışarak ve bir şeylerle meşgul olarak geçirmek istiyorum. Çünkü insan durdukça daha çok kuruyor ve üzüntüsüne üzüntü katıyor. Çalışmak benim için en güzel terapi olacak." açıklamasında bulundu.

 

Anne acısıyla yıkılan Emine Ün yaşadığı zorlu süreci anlattı ile ilgili etiketler Etiler emine ün Müzeyyen Bolverdi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.