Anne 4 Nisan yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül Turna'nın yaşadığını açıklıyor

Anne 4 Nisan yeni bölüm fragmanı sosyal medyada yayınlandı. Fragmanın en dikkat çeken yanı Gönül'ün Turna'nın yaşadığını açıkladığı sahne oldu. Turna Şule'in kendisine ve kardeşine bakmaması nedeniyle hem kendisine hemde kardeşine balmak zorunda kalmıştı. Gönül Turna'nın yaşadığı bütün bu duruma sessiz kalamayacak ve Zeynep'e Turna'nın yaşadığını anlatacaktır. Anne yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haber detayda..

Anne 4 Nisan'da yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin fragmanında bu akşam hayli heyecanlı sahnelerin olacağının tiyoları veriliyor. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde Gönü, Turna'nın yaşadığını itiraf edecek. Son bölümde Turna'nın mezarına giderek kendisini affetmesini söyleyen Zeynep ekran başındakileri bir hayli üzmüştü. Eşi ile evlat edinmeye karar veren Zeynep yurda giderek çocukların arasına karışmıştı. Turna yeni bölümde büyük hayal kırıklığına uğrayacak. İşte Anne dizisi son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...

Anne dizisi son bölümde Turna'nın kaçırılmasından sonra olaylar birbiri ardına gelişirken Turna'nın öldüğünü düşünen Zeynep ve eşi evlat edinmeye karar vermişti. Öte yandan Şule'nin kendisine bakmaması nedeniyle hem küçük kardeşine hem de kendi ihtiyaçlarına bakmak zorunda kalan Turna ise oldukça sıkıntılı günler geçirmişti. Bu duruma dayanamayan Gönül, Anne dizisinin yeni bölümünde Zeynep'in yanına giderek tüm gerçekleri anlatmaya karar verecek. İşte, sevilen dizide bu akşam yaşanacak olaylar ve 22. bölümün tanıtım videosu...

Anne 22. Bölüm Fragman

Turna’ya çok uzaklara gideceğini ve bir daha gelmeyeceğini söyleyen Zeynep, yaptığı açıklamalarla küçük kızı oldukça üzerken “Ben sensiz dayanamam” diyen Turna gözyaşları içerisinde kalmıştı.

ANNE 21’İNCİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Evlat edinmek istediği fikrini çevresindekilerle paylaşan Zeynep, Turna’nın mezarına giderek kendisini affetmesini söyleyecek. Turna’nın öldüğünü düşünen Zeynep, mezar başında gözyaşı dökerken yaptığı araştırmalar sonrasında küçük kızın yaşadığını anlayacak. Nerede olduğu bilinmeyen Turna ise bir bebeği besleyerek hayatını kurtarmaya çalışacak.

Anne 22. Bölüm 2. Fragman

CENGİZ’İN ELİNDEN ZOR KURTULDU

Turna’yı kaçırarak Şule ve Zeynep’ten fidye isteyen Cengiz, polis ekiplerinin kendisini yaralamasının ardından daha fazla dayanamamıştı. Aracı ile birlikte seyahat ettiği esnada yarası nedeniyle daha fazla dayanamayan Cengiz, hastaneye kaldırılmak zorunda kalmış ve yakalanmıştı. Cengiz’in tedavi altına alınmasıyla birlikte polis ekiplerine teslim edilen Turna ailesine kavuşmanın sevincini yaşarken Zeynep’in yaptığı açıklama kendisini oldukça üzmüştü.

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA NELER YAŞANDI?

Gönül’ün babasının katili olduğunu düşünen Zeynep, onun karşısına çıkarak hesap sormak isterken neden yıllar boyunca kendisine böyle bir acı yaşattığını soracak. Zeynep’in kendisine yönelik tüm suçlamalarına rağmen gerçek katilin kendisi olmadığını açıklamayan Gönül, aynı zamanda Turna’nın kurtarılmasına yardım etmeye çalıştı. Cengiz ile pazarlığa giden Gönül, Turna’yı kurtaramasa da hala Zeynep’in yanında yer aldığını göstermişti.

Star'da yayınlanan Anne dizisinin 22. yeni bölüm fragmanında hem duygu dolu hem de şoke eden dakikalar yaşanacak. İşte fragmandan detaylar...

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir.
Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arkadaşı Cengiz’e bağımlılığı yüzünden, onun Melek’e yaptığı eziyetlere ses çıkarmaz. Ancak Melek’in durumu Zeynep’in dikkatinden kaçmaz. Okuldan bir öğretmenle bu durumu yakından takip etmeye karar verir. Şule ve Cengiz için zor anlar kapıdadır.
Öte yandan Zeynep, İstanbul’dan gelen bir düğün davetiyesiyle iyice gerilir. Alacağı karar ailesiyle ilişkisini yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.
Melek’e göre sokaklar çoğu zaman evden daha güvenlidir. Yine bir akşam tavşanıyla gezdiği bir gün başına geleceklerden habersizdir.
Zeynep, üniversiteye yaptığı başvurudan olumlu cevap alır, sonunda idealindeki işi yapacaktır. Ancak hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu bir kez daha anlayacaktır.
Bir gece talihsiz bir olayla hayatları kesişen Zeynep ve Melek dönüşü olmayan bir yola çıkarlar. Sonunun ne olacağını bilmedikleri bu tehlikeli macerada Zeynep ve Melek başlarına geleceklerden habersizdir.

Oyuncu Kadrosu:

Zeynep Güneş: Cansu Dere
Melek Akçay: Beren Gökyıldız
Gönül Aslan: Vahide Perçin
Cahide Güneş: Gülenay Kalkan
Şule Akçay: Gonca Vuslateri
Cengiz Yıldız: Berkay Ateş
Ali Arhan: Can Nergis
Gamze Güneş: Alize Gördüm

Duru Güneş: Ahsen Eroğlu

Anne 4 Nisan yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül Turna'nın yaşadığını açıklıyor ile ilgili etiketler Anne 4 nisan son bölüm yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.