Anna RF'den 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı ile ilgili bomba açıklama! / VİDEO

Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı hakkındaki açıklamaların ardı arkası kesilmiyor, şimdi de Anna RF grubundan bir video geldi.

Çağatay Akman’ın söylediği Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısının Anna RF grubuna ait olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüş, sonrasında konunun taraflarından Çağatay Akman’ın yapımcısından bununla ilgili bir yalanlama gelmişti.

Çağatay Akman, katıldığı programlarda şarkının Mehmet Ali Sezer’e ait olduğunu açıklamış ve Sezer’e ödemelerin yapılarak şarkının hakkını aldıklarını söylemişti.

NAMENİN AİT OLDUĞU İDDİA EDİLEN ŞARKI

Bu ardı ardına gelen açıklamalardan sonra konunun diğer bir tarafı olan Anna RF sessizliğini bozdu ve konuya paylaştıkları bir video ile nokta koydu.

Şarkının tamamen kendilerine ait olduğunu iddia eden grubun açıklaması şu şekilde:

Anna RF'den 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı ile ilgili bomba açıklama! / VİDEO ile ilgili etiketler video çağatay akman anna rf Açıklama şarkı gece gölgenin rahatına bak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.