Ankr coin nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasındaki hareketlilik hız kesmeden her geçen gün devam ediyor. Bu çerçevede Anki coin en popüler kripto para birimi olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, Ankr coin nedir? Nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde...

Ankr, 2017 yılında, merkezi olmayan internet olarak da bilinen Web3'ün geliştirilmesi için CEO Chandler Song tarafından kuruldu. Ankr, staking ve dApp geliştirmeyi sağlayan DeFi platformuna sahip blockchain tabanlı cross-chain alt yapısıdır. Kripto paraya olan ilgi her geçen gün artarken Ankr coin ile ilgili aramalar da hız kazandı. Peki, Ankr coin nedir? Nasıl alınır? Detaylar haberimizde... 

Ankr coin nedir? Nasıl alınır?

ANKR COİN NEDİR?

Ankr coin, kolay ve uygun fiyatlı blok zinciri düğüm barındırma çözümleri sağlamak için paylaşılan kaynakları kullanan bir çözüm olarak ortaya çıkıyor.

2017 yılının kasım ayında kurulan Ankr coin, pazarda bulunduğu süre içerisinde, paylaşılan kaynakların kullanılmasıyla konteyner tabanlı bulut hizmetleri için bir pazar oluşturdu.

Ankr, daha özel ve güvenli merkezi olmayan internet olan Web3'ün geliştirilmesi konusundaki çalışmalarının bir parçası olarak daha fazla blok zinciri protokolünü desteklemeyi amaçlıyor.

ANKR'de blok zinciri düğümlerini barındırmak, herhangi bir merkezileştirme sorununu ve tek hata noktasını ortadan kaldırır. Halka açık blok zincirleri topluluklarla bağlantı kurabilir ve ağlarına daha fazla yardım sağlayabilir.

ANKR NASIL ALINIR?

Ankr, önde gelen birçok kripto para borsasında bulunabiliyor. En yüksek işlem hacminin yakalandığı platformlar ise Upbit, Binance, Mandala ve Coinbase şeklinde sıralanıyor.

Ankr coin nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler Ankr coin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.