Ankara'nın merkezinde bomba paniği!

Ankara’nın en kalabalık merkezlerinden olan Kızılay’da şüpheli paket paniğe yol açtı. Yolcu durağının yanına bırakılmış şüpheli bir bavul gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine bomba imha ekipleri geldi.

Ankara’nın en kalabalık merkezlerinden Kızılay Atatürk Bulvarı'nda yolcu durağının yanına bırakılmış şüpheli bir bavul gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine giden polis ekipleri, şüpheli bavulun bulunduğu bölgeyi şerit çekerek trafiğe ve yaya geçidine kapattı. Bulvarda güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, olay yerine bomba imha uzmanının gelmesini bekledi.

Olay yerine gelen bomba imha ekipleri yaptıkları incelemede şüpheli pakette herhangi bir patlayıcı unsura rastlamadı. Yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri bölgeyi yeniden trafiğe açtı.

İHA

Ankara'nın merkezinde bomba paniği! ile ilgili etiketler Ankara Kızılay bomba şüpheli bavul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.