Ankaralılar'ın yenilenen taksi durağı tartışması: Hangisi daha iyi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirde yer alan taksi duraklarının tasarımını yenileme kararı aldı. Yeni tasarlanan taksi duraklarının ilk uygulama adresi ise Çukurambar ilçesindeki 2013 yılında yapılan bir durak oldu. Sosyal medyada tartışmaya neden olan bu uygulama sonrası kimi vatandaşlar daha 8 yıllık olan taksi durağını daha çok beğendi, yeni tasarımı hapishaneye benzetti.

Mansur Yavaş başkanlığındaki Ankara Büyükşehir Belediyesi, taksi duraklarının tasarımını yeniliyor. 

Kent Estetiği Daire Başkanlığı'nca  mimar ve iç mimarlarının tasarladığı yeni taksi duraklarının ilk uygulama adresi Çukurambar oldu. 

YENİ TASARIM 'HAPİSHANE'YE BENZETİLDİ

Yeni tasarımların ilk kullanıldığı taksi durağının 2013 yılında yapılan bir durakta uygulanması ise tepki çekti. Sosyal medyada tartışma yaratan bu yeni uygulamada tasarlanan durak kullanıcılar tarafından 'hapishane'ye benzetildi. 

Çukurambar'daki durağın eski halinin fotoğrafını paylaşan kullanıcılar eski tasarımı daha çok beğenerek "Eskisi daha iyiydi. Şu anki hapishaneye benziyor. Sıfır şaka." ifadelerini kullandı. 

İşte taksi durağının daha 8 yıl önce yenilenen hali ve şimdiki tasarımı...

 Ankaralılar'ın yenilenen taksi durağı tartışması: Hangisi daha iyi?

(2013 yılında yenilenen hali)

 Ankaralılar'ın yenilenen taksi durağı tartışması: Hangisi daha iyi? - Resim : 2

(Şimdiki hali)

 Ankaralılar'ın yenilenen taksi durağı tartışması: Hangisi daha iyi? ile ilgili etiketler Ankara çukurambar taksi durağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.