Ankaralı Ayşe Dinçer kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Başarılı sanatçılarımızdan Ankaralı Ayşe Dinçer, Star TV ekranlarının sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a konuk oldu. İzleyenler ise Ankaralı Ayşe Dinçer'in hayatına ulaşmaya çalıştı.

Başarılı şarkıcı Ankaralı Ayşe Dinçer bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Birbirinden güzel şarkıları ile canlı yayında eğlenceli dakikalar yaşatan Ankaralı Ayşe Dinçer kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne detayları ile haberimizde.

Ankaralı Ayşe Dinçer Kimdir?

Ankaralı Ayşe Dinçer 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Sanatçı Ayşe Dinçer, müzik camiasında daha çok Ankaralı Ayşe olarak adını duyurmuştur. Aslen kimlikte Mersin'li olan sanatçı Ankara piyasasında iş yaptığı ve artık oralı olduğunu çoğu yerde dile getirdiği için Ankaralı kabul edilmiştir. Mersin Gazi Lisesinde eğitim gördüğü esnada, Liseler arası ses yarışmasında 1. oldu. Çocukluk dönemi yokluk içinde geçerken, o dönemlerde Mersin’de düğünlerde sahne alarak para kazandı ve aile geçimine katkı sağladı. 

En büyük hayallerinden birisi Belkıs Akkale ile tanışmak olduğunu dile getiren Ankaralı Ayşe 1996 senesinde ise Akkale’nin de jüri olarak yer aldığı, TRT Türk Halk Müziği yarışmasına katılarak yarışmada Akdeniz bölge 1. si ve Türkiye 2.si olarak hayalini gerçekleştirdi. 

Ankaralı Ayşe Dinçer kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

2002 yılında Mersin’den Ankara’ya taşınarak, 6 yıl Ankara’da yaşayan Ayşe Dinçer Koçum Benim isimli albüm ile birlikte İstanbul serüvenine başladı. 2008 yılından itibaren, Türkiye dışında, Amerika, Avpura ve Avustralya gibi farklı birçok ülkede sayısız konserler vermiştir. 15 seneyi aşkındır sanat dünyasında profesyonel olarak müzik kariyerini sürdürmekte olan Ayşe Dinçer evlidir. 

Ankaralı Ayşe Dinçer kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Ayrıca çocukları çok sevmesi ile bilinen Dinçer, çocuk esirgeme kurumunda gönüllü annelik yapmaktadır. Bir zamanlar Flash TV ekranlarında Gönüllerin Ayşesi adlı programın yanı sıra Vatan TV ekranlarında da uzun süre program sundu.

Instagram adresi ne?

Ünlü sanatçının Instagram adresine Ayşe Dinçer (@dincerayse) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Ankaralı Ayşe Dinçer kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Ankaralı Ayşe Dinçer kimdir kaç yaşında şarkıları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.