Ankaragücü'nün Yunan sağ beki Stelios Kitsiou, Gaziantep FK'ya transfer oldu

Süper Lig'de son 2 sezondur Ankaragücü forması giyen Yunan sağ bek Stelios Kitsiou, Gaziantep FK'ya transfer oldu. Kırmızı-Siyahlılar daha önce de Ankaragücü'nden Börven'i transfer etmişti. 9. transferini yapan teknik direktör Erol Bulut, şu ana kadar 50'ye yakın oyuncuya teklif götürdüklerini açıkladı.

Gaziantep FK, geçen sezon Süper Lig'den düşen Ankaragücü'nün Norveçli golcüsü Torgeir Börven'in ardından Yunan sağ bek Stelios Kitsiou'yu da renklerine bağladı. Kırmızı-Siyahlılar, 27 yaşındaki futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kitsiou, Başkan Cevdet Akınal ile Başkan Vekili Ahmet Fikret Kileci'nin de katıldığı imza töreniyle resmi sözleşmeye imza attı.

Güneydoğu ekibinin sitesinden paylaşılan Kitsiou tanıtım yazısı şöyle: "28 Eylül 1993 yılında Yunanistan'ın Thessaloniki şehrinde dünyaya gelen başarılı sağ bek, futbola Paok alt yapısında başladı. 2017 yılında Belçika Ligi temsilcilerinden St. Truiden kulübüne transfer olan Kitsiou, yüksek hücum gücüyle adından söz ettirmeyi başardı. Son olarak ülkemiz takımlarından Ankaragücü forması giyen Yunan futbolcu, kariyerinde 263 müsabakaya çıkarken, 8 gol 24 asist başarısı yakaladı. Yunanistan Milli Takımı'nın da iki kez formasını terleten başarılı futbolcu, önümüzdeki üç yıl boyunca takımımızın başarısı için ter dökecek."

EROL BULUT'UN 9. TRANSFERİ

Teknik direktörlüğe geçen sezonun 2. yarısında Fenerbahçe'den ayrılan Erol Bulut'u getiren Gaziantep ekibi, yaz transfer döneminde 9 futbolcu transfer etti. Geçen sezon sezon küme düşen Denizlispor'dan Şilili hücum oyuncusu Angelo Sagal ve Yeşil-Siyahlılar'ın 10 numarası Recep Niyaz, Shaktar Donetsk altyapısından Ukraynalı orta saha Vladyslav Kobylyanskyi, Çaykur Rizespor'dan ayrılan Doğan Erdoğan, Schalke 04'ten 23 yaşındaki Afrikalı sol bek Hamza Mendyl, Gençlerbirliği'nde tecrübeli sol bek İbrahim Pehlivan, Hatayspor'dan kaleci Ekrem Kılıçarslan ve Başakşehir'e dönön golcü Muhammet Demir'in yerine Börven alındı. 

Ankaragücü'nün Yunan sağ beki Stelios Kitsiou, Gaziantep FK'ya transfer oldu

"50'YE YAKIN OYUNCUYA TEKLİF VERDİK"

Erol Bulut, takımın şu ana kadar 50'ye yakın oyuncuya teklif ilettiğini ancak imza konusunda istenilen başarının elde edilemediğini söyledi. Bulut, takımın en önemli eksikliğinin hücum alanında yaşandığını söyleyerek, gerçekleştirecekleri transferlerle bu eksikliğin ortadan kaldırılacağını belirtti.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Bulut, "Transferler bitmiyor. Bitmeyecek de. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Limitlere de bazen takılıyoruz. En iyi oyuncuları almaya çalışıyoruz. Çok fazla futbolcuya teklif verdik. Şu ana kadar 50'ye yakın oyuncuya teklif verdik. Ancak istediğimiz sonucu ulaşamadık. Transferlere genel olarak baktığımızda bir duraklık var zaten. Herkes elindeki yabancı oyuncuyu çıkartmaya çalışıyor, yerli almaya çalışıyor. Yerli oyuncuların fiyatları çok artıyor. Fiyatlar artınca da takım rahat bir şekilde alamıyor. Bundan dolayı süre uzuyor. Yabancı oyuncular da zaten teknik konusunda sorun yaratıyor. Birkaç transfer yaptık. Dört transfer daha yapmayı düşünüyoruz. İki güne kadar bir iki transfer gerçekleştirip oyuncularımızı takıma katabiliriz" ifadelerinde bulundu.

Ankaragücü'nün Yunan sağ beki Stelios Kitsiou, Gaziantep FK'ya transfer oldu ile ilgili etiketler Gaziantep FK Erol Bulut Ankaragücü Stelios Kitsiou
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.