Ankaragücü'nün Gürcü yıldızı Saba Lobjanidze'den Hatayspor'a 3 yıllık imza

Transferin hızlı takımı Hatayspor 7. imzayı Saba Lobjanidze'ye attırdı. Ankaragücü'nün Gürcü yıldızı 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bir ara Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olduğu iddia edilen 26 yaşındaki futbolcu, Akdeniz ekibinin en yüksek maaş alan ismi olacak.

Ankaragücü'nün yıldız ismi Saba Lobjanidze, önümüzdeki sezon Hatayspor forması giyecek. Akdeniz'in Bordo-Beyazlı ekibi, Gürcü sağ açıkla 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, onursal başkan Lütfü Savaş'ın 3 yıllık sözleşme imzalanan ve şu anda Gürcistan Milli Takım Kampı'nda bulunan sağ kanat oyuncusu Lobjanidze ile Zoom uygulaması üzerinden görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. 

Küme düşen Ankaragücü takımının en dikkat çeken ismi olan 26 yaşındaki futbolcu, başkent ekibine 2019-2020 sezonunun devre arasında Danimarka'nın Randers takımından transfer edilmişti. Dinamo Tiflis çıkışlı futbolcu milli formayı 17 kez giydi.

Ankaragücü'nün Gürcü yıldızı Saba Lobjanidze'den Hatayspor'a 3 yıllık imza

37 Süper Lig maçında 3 gol, 8 asistlik bir katkı sağlayan başarılı futbolcunun Süper Lig'den pek çok talibi vardı. 

Ankaragücü'nün Gürcü yıldızı Saba Lobjanidze'den Hatayspor'a 3 yıllık imza ile ilgili etiketler Hatayspor Ankaragücü Saba Lobzhanidze
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.