Ankaragücü Yeni Malatyaspor karşısında 3 puanı aldı!

Süper Lig'de 16. haftada Ankaragücü evinde Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Ev sahibi ekip 90 dakikalık zorlu mücadeleden 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Süper Lig'in 16. haftasında Ankaragücü ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Ankaragücü hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Ankara'da oynanan mücadelede ev sahibi ekibin gollerini 4. dakikada Lukasik, 37. dakikada Paintsil ve 88. dakikada Bovren attı. Deplasman ekibinin tek golünü ise 76. dakikada Ndayishimiye kaydetti. Yıldız futbolcunun attığı tek gol takımına puan getirmeye yetmedi. Karşılaşmanın sonucu Ankaragücü'nün 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Ankaragücü Yeni Malatyaspor karşısında 3 puanı aldı!

PENALTI ANKARAGÜCÜ'NE RAHAT BİR NEFES ALDIRDI

Ankaragücü ve Yeni Malatyaspor'un karşı karşıya geldiği bu zorlu mücadelede ilk yarı 2 gol ile sona erdi. İlk golünü çok erken bulan Ankaragücü'nün gollerini 4. dakikada Lukasik ve 37. dakikada Paintsil kaydederek mücadelenin ilk yarısında takımını 2-0 öne geçirdi. Paintsil'in penaltı vuruşu ile kaydettiği gol takımına derin bir nefes aldırdı.

İkinci yarıda seri bir şekilde gol arayan Yeni Malatyaspor aradığı golü Ndayishimiye ile 76. dakikada buldu. 83. dakikada deplasman ekibinden Karim Hafez'in kırmızı kart görmesi ile Ankaragücü atağa geçti. Yeni Malatyaspor'un 10  kişi kalmasını avantaja çeviren ev sahibi ekip 88. dakikada Bovren ile 3. golünü buldu ve maç 3-1 sona erdi.

Ankaragücü Yeni Malatyaspor karşısında 3 puanı aldı! ile ilgili etiketler Süper Lig Ankaragücü Yeni Malatyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.