Yeni Malatyaspor’da Ankaragücü maçı öncesi 2 önemli eksik

Yeni Malatyaspor’da, sarı kart cezalısı olan Afriyie Acquah ve Adem Büyük yarın deplasmanda oynanacak Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Acquah’ın yerine Zeki’ye Adem’in yerine ise Lukoki’ye şans vermesi bekleniyor.

Süper Lig’in 15. haftasında sahasında BB Erzurumspor’a yenilen Yeni Malatyaspor, yarın Ankaragücü deplasmanında Afriyie Acquah ve Adem Büyük'ten yararlanamayacak. Takımın iki önemli oyuncusunun sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu farklı arayışlara itti.

Hamzaoğlu'nun Acguah’ın yerine Zeki’ye Adem’in yerine ise Lukoki’ye şans vermesi bekleniyor. Takımda ödemelerin bir kısmının yapılmasıyla morallerin düzeldiği öğrenilirken, futbolcuların Ankaragücü karşısında galip gelerek geçen haftaki yenilgiyi unutturmayı hedefledikleri ifade ediliyor. Malatya ekibi, 6 maçlık yenilmezlik serisini Erzurumspor karşısında sıfırlamıştı.

Yeni Malatyaspor’da Ankaragücü maçı öncesi 2 önemli eksik

13 maçta attığı 7 golle takımın en golcü ismi konumundaki Adem Büyük, Hamzaoğlu'nun hücum planında da önemli bir yer esahip. Ganalı orta saha Acquah ise bu sezon 14 maça ilk 11'de başlayarak Hamzaoğlu'nun vazgeçilmezlerinden olmuştu.

Ankaragücü maçının son çalışmasını kendi tesislerinde yapan Yeni Malatyaspor, öğleden sonra gittiği başkentte maç saatini beklemeye başladı. Volkan Bayarslan'ın yöneticeği maç yarın saat 16.00’da başlayacak.

Yeni Malatyaspor’da Ankaragücü maçı öncesi 2 önemli eksik ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor adem büyük Afriyie Acquah Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.