Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan Konyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Buradan iyi bir sonuçla dönüyoruz...

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında konuk olduğu Arabam.com Konyaspor'u 1-0 yenen MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan, deplasmandan iyi bir sonuçla döndüklerini söyledi.

Ankaragücü Teknik Direktör Ömer Erdoğan, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok önemli bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Hafta içi oynadıkları Beşiktaş maçından sonra buradaki müsabakaya hazırlanacak fazla vakitleri olmadığını anlatan Erdoğan, şunları kaydetti:

''BURADAN İYİ BİR SONUÇLA DÖNÜYORUZ''

"Oyuncuları dinlendirerek bu maça hazırlamaya çalıştık. Video analizle rakibi analiz etmeye çalıştık. Konyaspor'da hoca değişikliği oldu. Yeni hocanın oyun anlayışını analiz ettik ve beklediğimiz bir oyunla karşılaştık. Bugün rakibe çok alan ve fırsat vermemeyi planlıyorduk. Bunun için oyuncularım gayret gösterdi. Rakibe çok net pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Akan oyunda istediğimiz savunmayı yaptık. Oyuncularıma verdikleri ciddi mücadele ve saha içi dayanışmadan ötürü çok teşekkür ediyorum. Buradan iyi bir sonuçla dönüyoruz. Yarından itibaren hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başlayacağız. Oradan da güzel bir sonuç almak istiyoruz."

Erdoğan, deplasmanda kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

AA

 

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan Konyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Buradan iyi bir sonuçla dönüyoruz... ile ilgili etiketler Konyaspor Ankaragücü Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.